Home » D:News » Cele mai nebuneşti lucruri pe care oamenii şi le implantează în corp

Cele mai nebuneşti lucruri pe care oamenii şi le implantează în corp

Publicat: 11.09.2016
Cele mai nebuneşti lucruri pe care oamenii şi le implantează în corp
Filmele SF ne-au croit o imagine în ce priveşte cyborgii, dar sunt deja oamenii care şi-au implantat cipuri sofisticate, magneţi în degetele de la mâini sau leduri luminoase pe sub piele, relatează Business Insider.
Iată câteva dintre cele mai nebuneşti lucruri pe care oamenii şi le-au implantat sub piele până acum.
Artista care şi-a implantat un cip pentru a simţi cutremurele
 
Artista spaniolă Moon Ribas şi-a dorit să poată simţi cutremurele, motiv pentru care are un implant sub piele, iar acesta este conectat la iPhonul său, care urmăreşte activitatea seismică. Atunci când are loc un cutremur, implantul său vibrează în funcţie de intensitatea cutremurului, iar ea transpune aceste senzaţii în dansul său. Planeta se mişcă, producând permanent vibraţii. „M-am gândit că ar fi uluitor dacă am putea traduce aceste mişcări naturale masive într-un alt mod,” a declarat Moon Ribas.
 
Bărbatul care şi-a implantat o ureche într-o mână
 
Artistul Stelard s-a hotărât să-şi transforme corpul într-un terminal care să poată transmite sunetele şi altor oameni de pe glob. Anul trecut, printr-o operaţie complexă i-a fost implantată pe brţ o ureche crescută în laborator. El plănuieşte să o conecteze la internet, iar un microfon ar urma să transmită sunetele din preajma braţului său, scrie Business Magazin.
 
Un fan al tehnologiei care vrea un o cheie de încriptare la încheietura mâinii
 
Iniţial, tot ceea ce îşi dorea Amal Graafstra a fost să nu mai fie nevoit să poarte cheile pretutindeni. Recent însă, Graafstra, care este fondator al companiei Dangerous Things, a dezvoltat un implant special, care conţine chei criptografice. Acest cip a fost implantat la încheietura mâinii sale, ceea ce îi permite să-şi folosească propriul corp pentru a decripta fişiere.
 
Un bărbat care nu poate desluşi culorile şi-a implantat o antenă pentru a putea diferenţia nuanţele
 
Artist şi activist, Neil Harbison nu poate vedea culorile, dar o antenă îl ajută să le… audă. Antena este conectată la un cip care traduce culorile în sunete, convertindu-le în diferite frecvenţe ce vibrează.
 
Citeşte continuarea în Business Magazin!
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase