Home » D:News » NASA caută oameni pentru un studiu pe care îi va plăti cu 100.000 de dolari. Ce trebuie să faci pentu a primi banii este foarte simplu

NASA caută oameni pentru un studiu pe care îi va plăti cu 100.000 de dolari. Ce trebuie să faci pentu a primi banii este foarte simplu

Publicat: 02.12.2016
NASA caută oameni pentru un studiu pe care îi va plăti cu 100.000 de dolari. Ce trebuie să faci pentu a primi banii este foarte simplu
Majoritatea dintre noi visează să îşi piardă vremea lenevind în pat, zi de zi, şi să fim şi plătiţi pentru asta. Se pare că NASA transformă acest vis în realitate: selectează câţiva candidaţi norocoşi care să fie plătiţi pentru o sumă de bani incredibil de mare, de 100.000 de dolari.

Tot ce au de făcut participanţii este să se relaxeze în pat toată ziua, scrie Business Magazin.

Această oportunitate vine în contextul în care NASA pregăteşte ”Bed Best Bodies”, în care participanţii trebuie să stea în pat timp de 60 de zile continuu. Chiar dacă sună a job de vis – se pare că nu oricine poate să reziste acestei provocări, potrivit melemon.com.
 
Participanţii la studiu nu trebuie neapărat să doarmă în acest interval de timp – ei pot să citească, să se uite la televizor, să joace jocuri video, chiar şi să îşi folosească telefonul. Care este sensul acestui experiment?
NASA vrea să studieze cum reacţionează corpul oamenilor în condiţii de odihnă prelungită, în scopul pregătirii astronauţilor care merg în spaţiu.
 
Cei de la NASA spun că experimentele din acest studiu au ca scop dobândirea a trei lucruri:
 
1. Înţelegerea modului în care fiziologia unei persoane în spaţiu ar putea afecta procesul anumitor misiuni.
2. Înţelegerea impactului stării fiziologice a unei persoane asupra abilităţii ei de a performa în cazul unor sarcini specifice.
3. Pregătirea unor măsuri de precauţie în ce priveşte deteriorarea pe care aceste condiţii fiziologice ar putea să le impună.
 
Participanţii la experiment se împart în două categorii: grupul care face exerciţii şi grupul care trebuie să stea în permanenţă odihnit. Grupul care face exerciţii foloseşte diferite dispozitive care permit participanţilor la studiu să rămână activi în perioada în care stau întinşi. Grupul celor non-activi trebuie să se odihnească în permanenţă.

Sursa: Business Magazin

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase