Home » D:News » Buzz Aldrin, primul astronaut care defilează pe un podium într-o colecţie vestimentară

Buzz Aldrin, primul astronaut care defilează pe un podium într-o colecţie vestimentară

Buzz Aldrin, primul astronaut care defilează pe un podium într-o colecţie vestimentară
Publicat: 02.02.2017
Astronautul Buzz Aldrin a defilat pe podium în cadrul prezentării de modă a designerului Nick Graham, la Săptămâna Modei de la New York, potrivit ABC News.
Jacheta argintie şi strălucitoare creată de designerul Nick Graham pe care a purtat-o Buzz Aldrin părea înrudită cu un costum spaţial futurist. Tema spectacolului lui Nick Graham de pe catwalk a fost „Viaţa pe Marte: colecţia toamnă-iarnă 2035”, potrivit  Mediafax.
 
Graham a prezentat o versiune fantastă a modei în spaţiul cosmic. Aldrin a etalat vestimentaţia relaxat, cu zâmbetul pe buze, în faţa fotografilor de modă.
 
Astronautul în vârstă de 87 de ani, care a închis show-ul lui Graham, a scris pe Twitter că mersul pe podium a fost „la fel de uşor ca mersul pe Lună.” În cartea sa din 2013 „Mission to Mars: My Vision for Space Exploration” Aldrin a scris că are o preziviune optimistă: oamenii vor putea trăi pe Marte până în anul 2035.
 
„Colecţia lui Nick este foarte apropiată de ceea ce ştim despre planeta Marte şi fiecare astronaut ar trebui să arate impecabil atunci când va ateriza acolo, „, a declarat Aldrin pentru WWD la începutul lunii ianuarie.
 
Edwin Eugene Aldrin, Jr., născut în 20 ianuarie 1930, poreclit Buzz, este un astronaut american. A absolvit Academia West Point şi a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea. În 1963, a obţinut doctoratul la MIT şi a fost selectat ca astronaut.
 
În 1966, i s-a alăturat lui James A. Lovell, Jr. în zborul Gemini 12, care a durat patru zile. Ieşirea de cinci ore şi jumătate în spaţiu a lui Aldrin a dovedit că, de fapt, organismul uman poate lucra în vidul din spaţiul cosmic. A fost cel de-al doilea om după Neil Armstrong, coechipierul său, care a păşit pe Lună în misiunea Apollo 11 din iulie 1969.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase