Prima pagină D:News

MESAJE DE PAŞTE 2018. Cele mai frumoase felicitări, urări şi sms-uri de Paşte pentru familie, pentru prieteni, cei dragi, colegi sau cunoştinţe

Redactia Descopera.ro | 04.07.2018 | ● Vizualizări: 17552
Sursa foto: Pixabay     + zoom
Galerie foto (2)

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri. Majoritatea românilor sărbătoresc duminică, 8 aprilie 2018, Paştele. Pentru cei care sunt în pană de idei vă oferim câteva sugestii frumoase de mesaje, urări, felicitări şi sms-uri de Paşte.

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Am adunat pentru voi o serie de mesaje "universale" pe care le puteţi trimite celor dragi, familiei, prietenilor, colegilor sau cunoscuţilor în noaptea de Înviere şi în zilele de Paşte:

În noaptea Învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet "Hristos a înviat!".

MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! 
 
Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aduca renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!
 
Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!
 
Cu lumânări aprinse şi sufletul curat sa spunem împreună HRISTOS A INVIAT!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Lumină în suflet şi în minte! Gânduri bune şi numai zile senine! Hristos a Înviat!
 
Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
 
Îţi doresc să sărbătoreşti fiecare zi ca şi când ar fi ziua sfântă a Învierii! Nu uita să te bucuri chiar şi de lucrurile mărunte din viaţa ta şi să îi apreciezi pe cei dragi. Sărbătoarea Paştelui să vă aducă mai aproape! Îţi urez din toată inima un Paste Fericit!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!  
 
Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!
 
Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”
 
Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!
 
Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
 
Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paste Fericit alături de toţi cei dragi!
 
Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!
 
Învierea Domnului să vă aducă armonie in casa si în gând, împăcare si regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!
 
Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Înviat!
 
MESAJE DE PAŞTE. URĂRI. FELICITĂRI DE PAŞTE şi SMS-uri frumoase. Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.