Home » D:News » A simţit ca şi când o bucată de gheaţă i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular

A simţit ca şi când o bucată de gheaţă i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular

A simţit ca şi când o bucată de gheaţă i-a alunecat în ureche. Când a mers la medic, a rămas uimită de ceea ce a scos acesta din canalul auricular
Publicat: 15.05.2018
Când ai probleme cu gândacii de bucătărie, iar aceştia îţi invadează toată casa, ar fi bine să ai grijă şi de urechile tale.

O femeie din Statele Unite, pe nume Katie Holley, a simţit pe pielea, sau, mai bine spus, pe urechea ei, ce înseamnă să trăieşti într-o casă plină de gândaci de bucătărie, scrie Gândul.

Totul a început în momentul în care a simţit ceva rece în ureche, scrie The Independent. Era ca şi când o mică bucăţică de gheaţă alunecase uşor în canalul ei auricular. Dezorientată, aceasta s-a dus la baie şi a încercat să-şi cureţe urechea cu un beţişor special. A fost momentul în care a simţit că ceva se mişcă acolo. Era o mişcare „ritmică”, după cum a descris-o chiar femeia. 

Când a scos beţişorul din ureche, pe vata din vârful acestuia, Katie a putut observa două lucruri de culoare maro închis care semănau cu două picioare. 

Speriaţi, Katie şi soţul ei au chemat o echipă de dezinsecţie, care a făcut „ordine” în toată casa, dându-le celor doi senzaţia de uşurare. 

Totul până la un punct. Exact în ziua în care echipa a părăsit locuinţa cuplului, Katie a ajuns, din nou, panicată în baie. Ajutată de această dată de soţul ei, femeia a reuşit să scape de câteva picioare din corpul insectei ascunse în urechea sa, însă partea superioară a gândacului rămăsese blocată în canalul auricular. 

Katie a ajuns la urgenţe şi a fost internată în spital. O asistentă i-a administrat un lichid în ureche, în încercarea de a omorî gândacul. Acesta s-a mişcat agresiv înainte să se oprească din agitaţie şi să poată fi, în cele din urmă, extras din urechea lui Katie. După o noapte de spitalizare, femeia a fost lăsată să plece acasă. 

Deşi trecuseră nouă zile de la vizita la medic, Katie nu se simţea deloc bine. Femeia simţea continuu un disconfort, care se accentua atunci când căsca. De asemenea, nu reuşea să îşi administreze picăturile auriculare pe care i le recomandase doctorul. 

Femeia s-a gândit că poate are un dop de ceară şi a mers, din nou, la medic, de data aceasta la un specialist. Acesta din urmă a examinat urechea lui Katie şi a început să scoată alte rămăşite de gândac. Abia acum coşmarul tinerei luase sfârşit.

Katie s-a declarat total nemulţumită de serviciile medicului de la urgenţe şi a ţinut să recomande tuturor celor care se confruntă cu astfel de probleme să viziteze un medic specialist. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase