Home » D:News » Cel puţin zece pompieri au venit să salveze un şobolan gras, rămas blocat

Cel puţin zece pompieri au venit să salveze un şobolan gras, rămas blocat

Publicat: 28.02.2019
Pompierii nemţi au avut parte zilele trecute de o acţiune inedită de salvare: un şobolan extrem de gras a rămas înţepenit într-un capac de canalizare.
Şobolanul femelă, ce acumulase grăsime în urma sărbătorilor de iarnă, a rămas blocat în capacul ce acoperea gura de canalizare atunci când a vrut să iasă la suprafaţă.

Rozătoarea a fost văzută duminică de mai mulţi locuitori din oraşul german Bensheim, care au apelat la serviciul local de salvare a animalelor. Cum angajaţii serviciului nu au reuşit să o scoată din capac, aceştia au sunat la pompieri. Cel puţin zece pompieri au răspuns apelului. Au ridicat capaculul de la canalizare şi astfel şobolanul durduliu a fost salvat. 

„Chiar şi animalele pe care mulţi le urăsc merită respect”, a afirmat Michael Sehr, care se ocupă cu salvarea animalelor, potrivit BBC.
 
După eliberarea lui, animalul a fost lăsat să se întoarcă în canal, pentru a-şi continua existenţa, nu înainte de a fi fotografiat şi filmat.
Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase