Home » D:News » În izolare, oamenii au ajuns să lucreze mult mai multe ore. Cum poate fi evitată problema – studiu

În izolare, oamenii au ajuns să lucreze mult mai multe ore. Cum poate fi evitată problema – studiu

În izolare, oamenii au ajuns să lucreze mult mai multe ore. Cum poate fi evitată problema – studiu
Publicat: 02.04.2020
Ziua de lucru a crescut cu aproximativ 3 ore pe zi de când au intrat în vigoare interdicţiile de circulaţie provocate de epidemia cu noul coronavirus, arată un studiu realizat de NordVPN

Cifrele adunate de companie de pe serverele pe care le gestionează arată că mulţi dintre cei care lucrează de acasă au crescut numărul de ore petrecute pentru a rezolva rezolva sarcini de serviciu.

NordVPN este furnizor de servicii online şi a analizat date privind angajaţii din America de Nord şi Europa.

Cifrele analizate de cei de la NordVPN au arătat că, începând cu jumătatea lunii martie, americanii au muncit zilnic cu trei ore mai mult decât de obicei.

În aceeaşi perioadă, angajaţii din Marea Britanie, Franţa şi Canada au muncit două ore mai mult decât înaintea impunerii restricţiilor de deplasare.

O singură oră în plus petrec cu sarcinile de serviciu olandezii, belgienii şi austriecii, de când au fost luate măsuri speciale împotriva epidemiei. Ziua obişnuită de lucru este construită în jurul drumurilor făcute înspre şi dinspre serviciu, explică Gemma Lloyd, CEO pentru Work 180.

Astfel, cum nu există presiunea legată de ora întoarcerii acasă, sarcinile de serviciu tind să se prelungească.

Lloyd spune că orele în plus se vor face simţite la nivelul sănătăţi astfel că recomandă angajaţilor să programeze pauze şi să îşi pună ceasul să sune la finalul programului, la fel cum îşi programează deşteptătorul dimineaţa: „Dacă vrei să lucrezi mai mult, e în regulă, apeşi butonul de snooze. Dar la fel cum nu vrei să dormi prea mult, e bine nici să nu te prindă prea des ore înaintate lucrând”, a spus aceasta, potrivit Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase