Cea mai înaltă statuie din lume, scoasă la vânzare pe internet de un escroc

09 04. 2020, 18:00

Monumentul a fost inaugurat în 2018 şi este cunoscut drept Statuia Unităţii. Poliţia spune că numărul infracţiunilor informatice a crescut de la declanşarea carantinei.

Escrocheriile variază de la reîncărcări de telefoane până la oferte de abonamente Netflix, gratuite, oficialii ministerului federal de intene spunând că în ultimele patru săptămâni s-a înregistrat o creştere de 86% a criminalităţii informatice.

Escrocii au creat, de exemplu, o versiune falsă a unei interfeţe de plată, care seamănă cu originalul, şi peste 8.300 persoane au donat mii de dolari în conturi false.

Poliţia a înregistrat şi oferte false conform cărora serviciul de telecomunicaţii Jio şi serviciul de streaming Netflix ofereau servicii cu preţ redus, într-o perioadă în care peste 1,3 miliarde de oameni au fost obligaţi să rămână în case timp de 21 de zile pentru a preveni răspândirea coronavirusului .

Statuia Unităţii, cu înălţimea de 182 de metri, este de două ori mai mare decât Statuia Libertăţii şi deţine lifturi ce vor putea transporta peste 15.000 de turişti într-o zonă panoramică a statuii.

 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

O statuie din România, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alături de Statuia Libertăţii. Este UNICĂ în Europa
 
O statuie misterioasă s-a dovedit a fi de două ori mai veche decât piramidele din Egipt. VIDEO
 
O statuie remarcabilă a unui sfinx a fost descoperită în Egipt
 
A fost descoperit al doilea Sfinx din Egipt? O statuie cu cap de om şi corp de leu a fost descoperită în timpul construcţiei unei şosele