Home » D:News » Trei Obiecte Zburătoare Neidentificate, văzute într-o nouă filmare publicată de Armata SUA

Trei Obiecte Zburătoare Neidentificate, văzute într-o nouă filmare publicată de Armata SUA

Trei Obiecte Zburătoare Neidentificate, văzute într-o nouă filmare publicată de Armata SUA
Credit foto: Captură ecran US Military via Youtube/The Debrief
Publicat: 06.06.2022

O serie de imagini arată momentul în care un elicopter de atac american Apache se întâlnește cu trei Fenomene Aeriene Neidentificate – UAP sau obiecte zburătoare neidentificate – în apropiere de granița cu Mexicul.

Videoclipul a fost filmat în apropiere de miezul nopții în data de 6 noiembrie 2018, la aproximativ 64 de kilometri nord-vest de orașul Tucson din Arizona, în timpul unui zbor de antrenament.

Imaginile au fost captate prin echipamentele militare specializate și senzorii de viziune nocturnă. Acestea ilustrau trei puncte care puteau fi observate mișcându-se haotic  prin aer într-o manieră neregulată, indică IFL Science.

Obiecte Zburătoare Neidentificate

„Incredibil! Sunt oare acelea trei aeronave de mare viteză?”, poate fi auzit copilotul elicopterului militar întrebând. „Probabil. Probabil că sunt niște aeronave A10 sau F-16, dar nu mă uit în direcția aceea”, raportează ulterior pilotul elicopterului.

Videoclipul face parte dintr-un articol mai amplu care explică modul în care Patrula de Graniță și Vămi a Statelor Unite reperează tot mai des UAP-uri la sud de graniță, dar cum le lipsesc mijloacele de a raporta aceste întâlniri mai sus pe scară ierarhică.

Un fost pilot de vânătoare din cadrul Forțelor Aeriene americane, Chris Lehto, spune că mișcarea celor trei puncte „nu are nici un sens” și că nu par similare cu nimic din ceea ce a mai întâlnit în cariera sa.

Mișcare haotică prin aer

„Unghiul de mișcare era extraordinar de rapid”, spune acesta. „Chiar și la câțiva kilometri depărtare, am calculat că se deplasau cu o viteză care o depășea pe cea a sunetului”.

Cu toate acestea, nu toți sunt de părere că videoclipul este dovada unor avioane misterioase, existând unii comentatori care speculează că acele obiecte erau, în realitate, doar niște păsări sau lilieci. Aceștia cred că obiectele sunt mult mai apropiate de obiectivul camerei și că nici nu se apropie de viteza sunetului.

„Se pare că mult mediatizatul videoclip despre noi obiecte zburătoare neidentificate nu este nici mai mult nici mai puțin decât o reprezentare a unor păsări făcând ceea ce fac păsările mai bine. Uitați-vă la videoclipul original. Se vede clar că este vorba de păsări”, a postat Mick West, administrator la Metabunk pe una dintre rețelele de socializare.

Toți vor să fie luați în serios

Dincolo de acest videoclip, rapoartele privind UAP sunt luate mult mai în serios prin comparație cu anii anteriori. De curând, guvernul Statelor Unite a avut prima adunare publică a Congresului pe tematica Obiectelor Zburătoare Neidentificate, din 1966 și până acum.

Departamentul Apărării din Statele Unite a adunat mai bine de 400 de incidente recente cu astfel de obiecte, printre care și 11 care riscau să producă coliziuni.

Audierea nu a făcut publice niciun fel de informații care să șocheze, dar a dat publicității două materiale video realizate de Armata americană cu astfel de Obiecte Zburătoare Neidentificate.

Vă mai recomandăm și:

NASA a confirmat că se va alătura oficial „vânătorii de OZN-uri” după ședința istorică din Congresul SUA

„O societate secretă” din cadrul Pentagonului ar ascunde informații vitale despre OZN-uri

O filmare cu un OZN metalic hipersonic, dezvăluită de oficiali din Pentagon

Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Vlad Constantin Voinea
Vlad Constantin Voinea
Vlad a făcut parte din echipa site-ului Descoperă.ro între februarie și august 2022, fiind pasionat de subiecte asociate cu știința, tehnologia, istoria și geopolitica. Vlad este specializat în managementul crizelor si prevenirea conflictelor, fiind absolvent al Universității Naționale ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase