Home » D:News » Un Cybertruck cu parbrizul crăpat și multiple zgârieturi, observat în timp ce era remorcat

Un Cybertruck cu parbrizul crăpat și multiple zgârieturi, observat în timp ce era remorcat

Un Cybertruck cu parbrizul crăpat și multiple zgârieturi, observat în timp ce era remorcat
Foto: Shutterstock
Publicat: 02.09.2022

O priveliște destul de rară s-a produs recent. Un Cybertruck de la Tesla, avariat destul de grav, a fost observat în timp ce era remorcat de pe stradă. Vehiculul avea parbrizul crăpat și multiple zgârieturi și lovituri.

Este un lucru bun faptul că Tesla pune vehiculul la treabă înainte de a-l lansa, dar, în același timp, imaginea amintește de vremea în care designerul șef al Tesla, Franz von Holzhausen, a spart accidental „sticla blindată” cu o bilă de metal în timpul prezentării vehiculului, în urmă cu aproape trei ani.

Nu este clar pentru ce folosea compania acest vehicul de testare, dar având în vedere promisiunile repetate ale CEO-ului Tesla, Elon Musk, că această camionetă va putea supraviețui aproape oricăror condiții (incluzând suprafața planetei Marte), nu este deloc exagerat să presupunem că au fost testate limitele sale.

Probabil un vehicul Cybertruck folosit în testări

Vehiculul din imagine este, de asemenea, echipat cu ceea ce par a fi senzori și echipamente de calibrare a camerei, după cum subliniază Futurism.

Pe site-ul său , Tesla susține că „exoscheletul” Cybertruck este „conceput pentru durabilitate maximă și pentru protecția pasagerilor” și că este „aproape impenetrabil”.

Musk se laudă cu vehiculul său ,,indistructibil”

Sticla blindată” este, de asemenea, proiectată pentru a „redirecționa forța de impact pentru o performanță îmbunătățită și toleranță la deteriorare”, mai arată pagina oficială a companiei lui Musk.

Potrivit lui Musk, vehiculul electric va intra, în sfârșit, în producție cândva anul viitor, după ani de întârzieri. Având în vedere faptul că Tesla încă scoate la iveală detaliile, se pare că lumea mai are de așteptat.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Anunțul lui Elon Musk despre Cybertruck. „Urăsc să dau vești proaste”

Elon Musk, îngrijorat de o eventuală recesiune, a concediat un număr mare de angajaţi Tesla

Avocații Tesla demisionează încontinuu și nimeni nu știe de ce

Rachetele rusești ar putea fi înlocuite cu lansatoarele SpaceX deținute de Elon Musk

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase