Robert De Niro, victima unei tentative de jaf. Ce a încercat o femeie să-i fure?

21 12. 2022, 02:00
Sursa foto: Profimedia

O femeie a pătruns prin efracție, în locuința închiriată de Robert De Niro în Upper East Side, a anunțat poliția. Tânăra a încercat să fure cadourile așezate sub bradul de Crăciun.

Femeia a pătruns recent într-o casă închiriată în care se afla actorul Robert De Niro și a încercat să fure obiecte din locuință, potrivit poliției, citată de Reuters.

Polițiștii din Upper East Side au văzut-o pe femeie, Shanice Aviles, în vârstă de 30 de ani, intrând în locuința de pe strada 65, între Lexington și Park Avenues, în jurul orei 2:45 dimineața.

Poliția nu știa că era locuința lui Robert De Niro

Aviles a intrat pe o ușă de la subsol, care avea semne vizibile de forțare.

Atunci când ofițerii au urmărit-o pe Aviles în casă, au descoperit-o încercând să sustragă bunuri, potrivit poliției.

Potrivit ABC News, femeia a fost văzută în locuință furând cadouri de sub bradul de Crăciun. Auzind agitația, De Niro a coborât pe scări. Poliția nu a știut că era casa lui până când a apărut acesta.

Femeia era căutată în legătură cu alte șase spargeri

Aviles a fost arestată și este de așteptat să fie pusă sub acuzare luni seara sau marți dimineața.

Conform ABC News, Poliția o urmărea pe Aviles pentru că era căutată în legătură cu alte 6 spargeri. Surse din cadrul poliției au descris-o ca fiind o recidivistă, ea fiind reținută pentru 7 spargeri doar în secția 19 din Upper East Side, între 25 noiembrie și 8 decembrie.