Home » D:News » ChatGPT a primit o nouă funcție! Ce poate face acum?

ChatGPT a primit o nouă funcție! Ce poate face acum?

ChatGPT a primit o nouă funcție! Ce poate face acum?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 11.03.2024

ChatGPT îți permite să asculți răspunsurile pe care le generează, nu doar să le citești. Noua versiune este disponibilă atât pe web cât și pe aplicație. Noua versiune poate fi folosită în 37 de limbi.

ChatGPT nu îți mai dă răspunsuri doar sub formă de text. Acum îți și vorbește, pentru a putea să te ajute chiar și atunci când te afli în mișcare.

Noua funcție „Citește cu Voce Tare” îți permite să asculți răspunsurile, nu doar să le citești. Acum, ChatGPT poate vorbi în 37 de limbi diferite și vine cu cinci opțiuni de voce. Este perfect pentru când ești pe drum și ai mâinile ocupate. Fie că folosești versiunea web sau aplicația mobilă, ChatGPT este gata să îți vorbească.

Noua funcție „Citește cu Voce Tare”

Pe dispozitivele mobile ții apăsat pe text și se deschide un player „Citește cu Voce Tare”. Aici poți reda, pune pe pauză sau reîncepe lectura. În versiunea web, vei vedea o iconiță cu difuzor sub text, care activează citirea. Este ușor de folosit, indiferent de dispozitivul pe care îl preferi.

Această funcție transformă modul în care interacționăm cu ChatGPT. Nu doar că îți permite să asculți răspunsurile în timp ce faci alte lucruri, dar oferă și accesibilitate sporită pentru persoanele cu dizabilități vizuale. Plus, cu auto-detectarea limbii, ChatGPT va citi răspunsurile în limba promptului tău. Este un pas mare în direcția unei Inteligențe Artificiale mai multimodală și mai accesibile.

Așadar, indiferent dacă ești acasă, la birou, sau în mișcare, ChatGPT este mai pregătit ca niciodată să îți fie alături, într-un mod cu totul nou și personalizat.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase