Prima pagină D:News

Aniverseaza ZIUA DARWIN alaturi de Descopera.ro!

Redactia Descopera.ro | 02.10.2009 | ● Vizualizări: 259
Aniverseaza ZIUA DARWIN alaturi de Descopera.ro!     ziua Darwin, 200 de ani de la nasterea lui Darwin, Charles Darwin, Darwin Day, evolutionism, Down House, Despre originea speciilor + zoom
Galerie foto (1)

Impreuna cu publicatii de stiinta, websiteuri si institutii din intreaga lume, Descopera.ro s-a raliat proiectului Darwin Day si declara 12 februarie Ziua Darwin in Romania. Vino si tu sa celebram impreuna 200 de ani de la nasterea marelui naturalist britanic si 150 de ani de la lansarea celebrei sale lucrari „Originea Speciilor”!

Cu ocazia implinirii a doua secole de la nasterea faimosului om de stiinta si a 150 de ani de la prima aparitie a celei mai cunoscute sale lucrari, portalul nostru va prezenta o serie de materiale speciale dedicate evenimentului, in care veti afla amanunte picante si inedite din fabuloasa viata a celebrului profesor, si va analiza cat de mult si de spectaculos s-ar fi schimbat teoria evolutionista daca Darwin ar fi fost la curent in secolul XIX cu ultimele descoperiri din secolul... XXI. Totodata va vom dezvalui cat de mult mai putem considera evolutionismul o teorie de actualitate precum si numeroasele domenii de cercetare care au fost influentate de acest curent de gandire.

CITESTE TOATE ARTICOLELE DEDICATE ZILEI DARWIN: