Home » D:News » Inapoi in viitor cu Mercedes Benz

Inapoi in viitor cu Mercedes Benz

Publicat: 30.03.2009
Cei mai multi ar spune ca noul concept Mercedes Benz ar aduce, mai degraba, cu autovehiculele secolului al XIX-lea. In realitate, sustin constructorii germani, noul automobil ar putea fi solutia pentru viitorul industriei auto.

Proiectul automobilului a fost analizat de numai putin de 150 de tineri specialisti inainte de a intra in productie si, conform opiniei acestora, masina va fi un succes real pe piata auto. Chiar daca rotile autovehiculului se aseamana izbitor cu cele ale primei masini Benz Motor din 1886, acesta este dotat cu un sistem de combustie revolutionar, care reduce simtitor emisiile de dioxid de carbon. Automobilul poate atinge o viteza maxima de 25 de kilometri pe ora si, intr-o prima faza, va fi folosit doar pentru pregatirea tinerilor soferi ca o alternativa la modele clasice de automobile.

Inspirat de masinile de Formula 1, noul concept este dotat cu scaune de carbon acoperite cu piele, iar in locul traditionalului volan a fost instalat un joystick cu ajutorul caruia conducatorii auto vor putea coordona modul in care aleg sa ruleze in trafic.

Sursa: DailyMail

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase