Home » D:News » USB-ul care rezista hackerilor 100 de milioane de ani

USB-ul care rezista hackerilor 100 de milioane de ani

USB-ul care rezista hackerilor 100 de milioane de ani
Publicat: 16.04.2009
Kingston Technology lanseaza noi dispozitive de securitate a datelor pentru companiile mici si utilizatorii individuali. Noul dispozitiv de stocare USB DataTraveler Locker ofera un nivel inalt de securitate a datelor si protectia identitatii.

Kingston, liderul mondial in produse de memorie, a lansat noul dispozitiv flash DataTraveler Locker, o unitate de stocare flash USB care ofera protectie avansata prin criptarea hardware a datelor. Numarul tot mai mare de cazuri in care date importante au fost pierdute a atras atentia asupra metodelor de protectie si prevenire a pierderii informatiilor cu grad mare de risc. “Aproape fiecare persoana care foloseste dispozitivele de stocare USB a pierdut o astfel de unitate cel putin o data. Chiar daca isi supun datele importante unor riscuri serioase, putini dintre acestia folosesc un dispozitiv de stocare cu criptare a datelor” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative, Bulgaria, Moldova, Romania, Kingston Technology Europe Ltd. “Atat utilizatorii obisnuiti, cat si oamenii de afaceri trebuie sa isi asume responsabilitatea protectiei datelor importante, iar dispozitivele de stocare USB criptate reprezinta o solutie buna pentru siguranta datelor.”

Unitatea de stocare DataTraveler Locker beneficiaza de un sistem de criptare hardware AES pe 256 de biti, avand un spatiu de stocare public si unul criptat astfel incat chiar si cele mai sensibile date sunt asigurate in situatia de furt sau pierdere. Fara a avea nevoie de instalarea unei aplicatii sau a unor drepturi de administrare, unitatea DataTraveler Locker poate fi integrata usor in orice platforma si poate fi folosita imediat.

“Astazi, protectia datelor nu este importanta numai pentru corporatiile mari, ci si pentru companiile medii si utilizatorii individuali. Unitatea Kingston DT Locker este solutia accesibila ideala pentru asigurarea tuturor datelor private in orice moment, fiind extrem de usor de folosit,” a adaugat reprezentantul Kingston Technology. “Datorita sistemului de criptare hardware AES pe 256 de biti, unui hacker i-ar trebui mai mult de o suta de milioane de ani sa sparga codul. In plus, dispozitvul USB va sterge datele stocate dupa 10 incercari de inregistrare nereusite, ceea ce inseamna ca nu exista practic nicio sansa ca documentele sa cada in maini nepotrivite.” Noile dispozitive de stocare USB Kingston DataTraveler Locker sunt disponibile in variantele de 4GB (99 lei), 8GB (189 lei) si 16GB (349 lei) si beneficiaza de o garantie de 5 ani.

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase