Prima pagină D:News

Ce face un rus cu 76 labe de urs ?

Redactia Descopera.ro | 08.11.2009 | ● Vizualizări: 137
Ce face un rus cu 76 labe de urs ?     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Politia rusa a arestat un cetatean din regiunea Krasnoyarsk asupra caruia s-au descoperit nu mai putin de… 76 labe de urs, declara oficialii Departamentului de Afaceri Interne din Federatia Rusa.

Lucratorii din cadrul Politiei Transporturi au descoperit un sac de plastic ascuns intr-un camion. Spre surpriza lor, sacul continea nici mai mult, nici mai putin decat un numar de 76 de labe de urs care apartinuseara atat unor exemplare adulte, cat si unor pui. Luat la intrebari, soferul nu a putut sa explice provenienta sinistrelor resturi de animale din camionul sau.

“Autoritatile locale elibereza un permis anual de vanatoare in baza caruia fiecare vanator are dreptul de a impusca un singur urs, totul pentru a nu afecta negativ dinamica populatiei de ursi salbatici din regiune” declara sub anonimitate purtatorul de cuvant al politiei din Krasnoyarsk. Tot el a dezvaluit presei ca soferul a recunoscut in urma anchetei ca intentiona sa vanda labele de urs in China, unde acestea au o foarte mare cautare deoarece sunt considerate o adevarata delicatesa culinara. Perceptele medicinii traditionale chinezesti sustin de asemenea, ca labele de urs vindeca orice afectiune, inclusiv cancerul si impotenta.

Sursa: RiaNovosti

CITESTE SI :


 ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI