Prima pagină D:News

Calatoria Virtuala revine! Afla impresiile castigatorului croazierei in Mediterana!

10.16.2009 | ● Vizualizări: 148
Calatoria Virtuala revine! Afla impresiile castigatorului croazierei in Mediterana!     calatoria virtuala, croaziere, calatorii, vacanta, concediu, concurs + zoom
Galerie foto (6)

Esti curios sa afli cine a castigat premiul oferit de Calatoria Virtuala si cum a fost croaziera de 4 stele pe Marea Mediterana? Descopera.ro iti ofera impresii din culise.

La bordul corabiei virtuale de pe Descopera.ro ai vizitat cele mai exotice si mai faimoase porturi din Mediterana. Timp de 2 luni ti-ai testat cunostintele in concursul de cultura generala organizat de site-ul nostru, raspunzand la cat mai multe intrebari si acumuland puncte. Iar la finalul Calatoriei Virtuale l-ai felicitat alaturi de noi pe marele castigator: Lucian Ploiesteanu din Bucuresti.

Domnul Ploiesteanu este un pasionat al concursurilor de cultura generala si apreciaza competitiile interactive. A fost atras de Calatoria Virtuala atat ca si concurs, cat si ca modalitate inedita de a vizita destinatii de pe Glob.

A recunoscut cu modestie ca nu se astepta sa castige premiul pus in joc si ca aceasta a fost o surpriza uriasa pentru el si pentru sotia sa. Dupa 7 zile de vis petrecute la bordul vasului MSC Armonia, domnul Ploiesteanu ne-a impartasit cu entuziasm impresiile sale si ne-a oferit poze inedite din croaziera.

"Croaziera pe Marea Mediterana a fost super! Am strans o multime de impresii si amintiri (plus foto), din niste locuri superbe - toate doar intr-o saptamana de concediu. Acesta ni se pare a fi un mare avantaj al unei croaziere: poti vizita mai multe tari si orase intr-un singur sejur, si asta in conditii de lux.Ne-a placut mult cabina - foarte cocheta si intima. Mancarea a fost excelenta si pentru toate gusturile, puteai alege feluri mai sofisticate sau mai comune. De asemenea, ne-au incantat spectacolele de la teatrul "La Fenice" si posibilitatile multiple de petrecere a timpului pe vas. Ne-am facut si prieteni noi, din Italia, cu care vom pastra legatura prin e-mail. Locatiile vizitate au fost superbe! Cetatile din Rodos si Dubrovnik ne-au impresionat. La fel si Venetia (Canal Grande, piata San Marco, insuala Lido) si Atena (vazuta de pe Acropole). De asemenea, Bari (orasul vechi cu biserica Sf. Nicolae) si Cefalonia (plaja Myrtos cu peisaje deosebite).

Trebuie sa va spun ca nu numai "celelalte amintiri ale noastre" au fost geloase, dar si rudele si prietenii ne-au invidiat, atat inainte sa plecam in croaziera, dar mai ales dupa ce ne-am intors, cand au vazut fotografiile. Si nu putini au fost cei carora le-am starnit interesul pentru a merge si ei intr-o croaziera. Le recomand tuturor sa viziteze site-ul www.croaziere.net si sa profite de promotiile oferite, deoarece croaziera este intradevar "un sejur de neuitat".Totodata eu si sotia mea vrem sa multumim Descopera.ro pentru oportunitatea oferita prin intermediul concursului "Calatoria virtuala" si asteptam nerabdatori si alte concursuri", a marturisit dl Lucian Ploiesteanu, castigatorul Calatoriei Virtuale.

Te asteptam si la urmatoarele editii ale Calatoriei Virtuale. Pana atunci te invitam sa participi si la alte concursuri de pe Descopera.ro: Biblioteca Descopera si Colectia StarWars. Succes!