Prima pagină D:News

Cupa Mondiala la fotbal din 2010 in 3D

Redactia Descopera.ro | 12.06.2009 | ● Vizualizări: 92
Cupa Mondiala la fotbal din 2010 in 3D     Cupa Mondiala 2010, fotbal, 3D, Sony, FIFA, televiziune, campionatul mondial de fotbal, FIFA 2010 + zoom
Galerie foto (2)

Emotia si actiunea intensa provocate de cel mai popular eveniment sportiv din lume vor fi vizionate mai spectaculos decat niciodata. Sony FIFA au anuntat parteneriatul pentru drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de fotbal 2010 în format 3D

FIFA va prezenta prima Cupa Mondiala din istorie in format 3D. Pana la 25 de meciuri din cadrul Cupei Mondiale din Africa de Sud vor fi filmate cu ajutorul camerelor profesionale 3D, surprizand actiunea in profunzime totala, reala, plina de emotie pentru telespectatorii din intreaga lume. FIFA va beneficia de experienta si de expertiza Sony de productie a continutului 3D, pentru a impartasi cu toti iubitorii sportului pasiunea din stadioane, in cadrul celui mai amplu eveniment sportiv din lume.

"Evenimentele sportive globale, precum Cupa Mondiala FIFA, ofera prilejul lansarii unor noi tehnologii, in special pe piata televizoarelor", explica Tom Morrod, Senior Analyst, TV Technology, Screen Digest. "Informatia despre Cupa Mondiala FIFA ce va fi inregistrata în format 3D pentru prima data, va creste cu siguranta interesul pentru televizoarele 3D în casele utilizatorilor obisnuiti si va aduce tehnologia mai aproape si mai repede decât am prevazut. Consecinta a acestei stiri, precum si urmare a tendintei ascendente a industriei 3D, Screen Digest îsi mareste estimarile, prevazând 13,6 milioane de televizoare 3D instalate în întreaga Europa, pâna în 2013."

"Fenomenul 3D va transforma cu siguranta felul în care percepem continutul TV în propria noastra sufragerie," a declarat Fujio Nishida, Presedinte Sony Europe. "În cadrul Sony, divertismentul 3D se va îndrepta nu doar catre piata televizoarelor 3D TV, din 2010 urmând a ne concentra eforturile de a duce formatul 3D si catre alte produse compatibile, precum playere Blu-ray, notebook-uri VAIO si console PlayStation®3. În timpul lunilor iunie si iulie 2010 vom aduce mai aproape de utilizatorii europeni cel mai interesant continut 3D si o experienta uluitoare, de exemplu, la festivalurile FIFA International."

Telespectatorii se vor putea bucura de experienta 3D în urmatoarele locuri:

  • În timpul Cupei Mondiale FIFA 2010, FIFA va gazdui evenimentul pentru public "International FIFA Fan Fest™" în 7 orase din întreaga lume (Berlin, Londra, Mexic, Paris, Rio De Janeiro, Roma si Sydney). În spatiile comerciale Sony din cadrul "Fan Fest," utilizatorii vor putea experimenta vizionarea trailerelor Cupei Mondiale FIFA în 3D.

  • În avanpremiera Filmului Oficial 3D al Cupei Mondiale FIFA 2010, telespectatorii voi putea urmari trailere promotionale ale filmului Cupei Mondiale în 3D din magazinele retailerilor (inclusiv magazinele Sony), care vând produse Sony în întreaga lume.

  • Sony Pictures Home Entertainment intentioneaza sa produca si sa distribuie Filmul Oficial 3D al Cupei Mondiale FIFA 2010 pe discuri Blu-ray *1 si alte formate.

Combinand emotia evenimentelor din cadrul Cupei Mondiale FIFA cu imaginile 3D generate de tehnologiile si produsele Sony, Sony si FIFA vor incerca sa aduca imagini 3D telespectatorilor Cupei Mondiale din toata lumea si o experienta de vizionare reala, ca si când ar fi ei însisi pe teren.

CITESTE SI: