S-a imbatat si a incercat sa calareasca un crocodil de apa sarata

14 07. 2010, 13:07

"Individul s-a imbatat la o taverna din apropiere, dupa care a intrat in zona unde sunt tinuti crocodilii, declarand celorlati vizitatori stupefiati, ca iubeste toti crocodilii si vrea sa-si arate dragostea imbratisand-ul si calarind-ul pe Fatso, cel mai mare si mai periculos crocodil din parc. A sarit tarcul si s-a asezat pe Fatso care, evident, nu a apreciat gestul scuturandu-l de pe spate si muscandu-l de piciorul drept. Din motive necunoscute, crocodilul nu si-a continuat atacul, lasandu-l sa escaladeze inapoi gardul tarcului. Probabil mirosea prea puternic a alcool si Fatso nu apreciaza o astfel de masa", a comentat amuzat sergentul Roger Haynes.

Malcom Douglas, proprietarul gradinii zoologice, declara ca omul a fost incredibil de norocos. Fatso a fost adus acum 20 de ani dintr-un rau situat in Teritoriul de Nord, unde isi facuse un nume de temut deoarece ataca fara incetare barcile cu pescari sau turisti.
Dl. Douglas sustine ca norocul vizitatorului inconstient rezida in faptul ca noaptea de dinaintea incidentului a fost una neobisnuit de rece, fapt care l-a facut pe Fatso mai lent si mai incet in reflexe deoarece, cocodilii, ca orice reptile, au nevoie de temperaturi ridicate pentru a "functiona" la capacitate maxima.

Cetateanul turmentat in varsta de 36 de ani are totusi niste rani serioase, tesutul muscular de pe picior fiind sfasiat adanc. Medicii afirma ca problemele incep de-abia acum, deoarece muscaturile de crocodil provoaca intotdeauna infectii grave.

Sursa: PerthNow

CITESTE SI :