Groparii columbienii au facut recensamantul fantomelor

05 01. 2011, 13:30

"Fara indoiala, multe dintre cladirile si depozitele din Medellin sunt bantuite de diferite fantome. Sunt ani intregi de studii, documente si observatii care certifica acest fapt, indiferent daca unii oameni cred sau nu in existenta acestor spirite neodihnite. Din acest motiv, m-am gandit, in primul, rand la identificarea si inventarierea fantomelor aflate in cimitirul cu care firma mea are contract.

Oricine poate raporta o eventuala aparitie a fantomei, iar noi ne deplasam sa aflam identitatea fantomei raposatului. Orice martor vizual ne poate telefona sau scrie la adresa : censofantasmas@hotmail.com", declara presei William Betancur, propietarul Betancur Funeral Home, un celebru serviciu de pompe funebre din Medellin.

Groparul-sef sustine ca primeste informatii zilnic despre traseul fantomelor, iar in prezent lucreaza la "identificarea legaturilor dintre fantome si locurile pe care acestea aleg sa le bantuie", precum si la achizitionarea unui echipament ultrasensibil, care va fi folosit la urmarirea cat mai eficienta a duhurilor nelinistite.
Betancur are in plan si editarea unei carti, alaturi de lansarea unui film documentar cu acest subiect.

Sursa: YahooNews