• D:News
  • Știință
  • Cultură
  • Natură
  • Lumea digitală
  • Istorie
  • Video

gluten

Home » gluten
Numărul cazurilor de boală celiacă a crescut de 5-10 ori în ultimii ani

Numărul cazurilor de boală celiacă a crescut de 5-10 ori în ultimii ani

România poate avea Registrul de Evidenţă a persoanelor intolerante la gluten

România poate avea Registrul de Evidenţă a persoanelor intolerante la gluten

Un virus aparent inofensiv ar putea provoca o boală gravă

Un virus aparent inofensiv ar putea provoca o boală gravă

Moda ”fără gluten” este de fapt nocivă şi duce la creşterea riscului apariţiei uneia dintre cele mai grave boli. Au fost analizaţi 200.000 de oameni

Moda ”fără gluten” este de fapt nocivă şi duce la creşterea riscului apariţiei uneia dintre cele mai grave boli. Au fost analizaţi 200.000 de oameni

Ce ar trebui, de fapt, să mănânce oamenii? Mulţi au idei greşite despre alimentaţie

Ce ar trebui, de fapt, să mănânce oamenii? Mulţi au idei greşite despre alimentaţie

Mulţi dintre cei care „elimină glutenul din alimentaţie” habar n-au ce e glutenul, arată un sondaj

Mulţi dintre cei care „elimină glutenul din alimentaţie” habar n-au ce e glutenul, arată un sondaj

Mituri desfiinţate despre pâine. De ce ne recomandă cercetătorii să consumăm acest aliment?

Mituri desfiinţate despre pâine. De ce ne recomandă cercetătorii să consumăm acest aliment?

Studiul care contrazice tot ce se ştia până acum despre intoleranţa la gluten. Ce au aflat cercetătorii?

Studiul care contrazice tot ce se ştia până acum despre intoleranţa la gluten. Ce au aflat cercetătorii?

Pâinea, otrava noastră cea de toate zilele: cerealele au un efect devastator asupra creierului, susţine un neurolog

Pâinea, otrava noastră cea de toate zilele: cerealele au un efect devastator asupra creierului, susţine un neurolog

Te simţi balonat(ă) şi mereu obosit(ă)? Poate suferi, fără să ştii, de o tulburare ce ar putea afecta până la 10% dintre oameni

Te simţi balonat(ă) şi mereu obosit(ă)? Poate suferi, fără să ştii, de o tulburare ce ar putea afecta până la 10% dintre oameni

O viaţă fără pâine: intoleranţa la gluten

O viaţă fără pâine: intoleranţa la gluten

Fibrele sintetice vor fi inlocuite de materiale ecologice din deseuri

Fibrele sintetice vor fi inlocuite de materiale ecologice din deseuri

Cautare

Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor.
Inchide
  • D:News
  • Știință
  • Cultură
  • Natură
  • Lumea digitală
  • Istorie
  • Video
  • Politica de confidenţialitate
  • Politica de cookies
  • Termeni şi condiţii
  • Echipa redacțională
  • Contact