Home » Lumea digitala » Nici măcar Bill Gates nu foloseşte Windows Phone. Iată cărei companii îi este fidel

Nici măcar Bill Gates nu foloseşte Windows Phone. Iată cărei companii îi este fidel

09.30.2017
Nici măcar Bill Gates nu foloseşte Windows Phone. Iată cărei companii îi este fidel
Faptul că Windows Mobile este un sistem de operare aproape mort nu mai este un secret pentru nimeni. Dar te-ai aştepta ca măcar Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, să folosească sistemul de operare până la sfârşit. Nu este cazul.

Într-un interviu acordat Fox News, în care a discutat despre activităţile fundaţiei Bill and Melinda Gates, miliardarul a oferit şi câteva detalii despre dispozitivele pe care le foloseşte zi de zi. 

Se ştie că Gates are o aversiune faţă de produsele Apple. De aceea, el a declarat că a trecut recent pe Android. Ce model de smartphone foloseşte exact nu ştim, dar este posibil să fie vorba de un terminal Samsung. Gates a spus că telefonul „are mult software Microsoft în el”. Microsoft şi gigantul sud-coreean au încheiat un parteneriat prin care aplicaţii şi servicii Microsoft, precum cele Office sau OneDrive, vin preinstalate pe terminalele companiei. Există chiar şi o ediţie Microsoft a Galaxy S8. Gates a mai spus şi că foloseşte, bineînţeles, PC-uri cu Windows 10.

Bill Gates a fost preşedintele consiliului director al Microsoft până în 2014, iar acum este consilier pe probleme de tehnologie al actualului lider al companiei. 

Citiţi continuarea articolului pe go4it.ro