Prima pagină Lumea digitala

Nici măcar Bill Gates nu foloseşte Windows Phone. Iată cărei companii îi este fidel

Redactia Descopera.ro | 09.30.2017 | ● Vizualizări: 2274
Ce smartphone foloseşte Bill Gates     Bill Gates, smartphone + zoom
Galerie foto (1)

Faptul că Windows Mobile este un sistem de operare aproape mort nu mai este un secret pentru nimeni. Dar te-ai aştepta ca măcar Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, să folosească sistemul de operare până la sfârşit. Nu este cazul.

Într-un interviu acordat Fox News, în care a discutat despre activităţile fundaţiei Bill and Melinda Gates, miliardarul a oferit şi câteva detalii despre dispozitivele pe care le foloseşte zi de zi. 

Se ştie că Gates are o aversiune faţă de produsele Apple. De aceea, el a declarat că a trecut recent pe Android. Ce model de smartphone foloseşte exact nu ştim, dar este posibil să fie vorba de un terminal Samsung. Gates a spus că telefonul „are mult software Microsoft în el”. Microsoft şi gigantul sud-coreean au încheiat un parteneriat prin care aplicaţii şi servicii Microsoft, precum cele Office sau OneDrive, vin preinstalate pe terminalele companiei. Există chiar şi o ediţie Microsoft a Galaxy S8. Gates a mai spus şi că foloseşte, bineînţeles, PC-uri cu Windows 10.

Bill Gates a fost preşedintele consiliului director al Microsoft până în 2014, iar acum este consilier pe probleme de tehnologie al actualului lider al companiei. 

Citiţi continuarea articolului pe go4it.ro 

Tag-uri: Bill Gates | smartphone