Home » Lumea digitală » Mesajele trimise prin aplicaţia iMessage ar putea rămâne editabile, chiar şi după ce au ajuns la destinatar

Mesajele trimise prin aplicaţia iMessage ar putea rămâne editabile, chiar şi după ce au ajuns la destinatar

Mesajele trimise prin aplicaţia iMessage ar putea rămâne editabile, chiar şi după ce au ajuns la destinatar
Publicat: 11.05.2020
Apple ia în considerare mai multe îmbunătăţiri pentru serviciul iMessage, una dintre acestea fiind posibilitatea de a edita mesajele text care deja au fost trimise.

Funcţionalitatea apare descrisă într-un brevet recent obţinut de Apple, vizând modificări pregătite pentru aplicaţia iMessage. Fără a da un termen precis de implementare, documentul menţionează abilitatea de a edita mesaje care deja au fost trimise de utilizator.

Mai precis, brevetul detaliază capabilităţi pentru editare text. Spre exemplu, utilizatorul va putea selecta un mesaj folosind o comandă touch predefinită, obţinând acces la o interfaţă de editare. Modificările aduse vor fi reflectate într-un istoric, conţinând toate versiunile anterioare ale mesajului respectiv. Probabil că şi destinatarul va putea vedea că mesajul a fost editat între momentul trimiterii şi cel la care este vizionat, eventual, cu opţiunea accesării istoricului păstrat.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase