Home » Lumea digitală » Windows 10 primește un nou meniu de instalare

Windows 10 primește un nou meniu de instalare

Windows 10 primește un nou meniu de instalare
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 13.10.2020

Microsoft testează o versiune actualizată a meniului de instalare Windows 10, care va ține cont de specificul de utilizare al fiecărui PC, prezentând mai departe un set personalizat de setări și opțiuni de ajustat.

Pornind de la principiul conform căruia, oameni diferiți folosesc PC-ul pentru lucruri diferite, Microsoft a decis să renunțe la meniul ultra-simplificat de instalare Windows 10 în favoarea unuia care se „mulează” după nevoile fiecăruia. Spre exemplu, daca configurezi un PC pentru gaming, vei putea seta de la bun început sistemul Windows 10, astfel încât să nu te deranjeze cu mesaje de notificare inutile, asigurând în același timp că setările pre-aplicate favorizează performanțe optime în jocuri.

Windows 10 primește un nou meniu Setup

În schimb, dacă ești un administrator care tocmai configurează un PC pentru uz într-o instituție de învățământ, Microsoft va asigura că elevii vor putea interacționa cu profesorii prin toate mijlosacele disponibile, cum ar fi mesaje de notificare transmise în timp real, respectiv folosi fără obstacole aplicațiile gândite pentru lucrul în echipă.

În total, Microsoft a gândit șase scenarii de utilizare: Gaming, Shoolwork, Family, Entertainment, Creativity și Business, fiecare având propriul set de setări optimizate, adaptat nevoilor utilizatorilor.

Citește  continuarea pe Go4it!

Microsoft trebuie să lanseze un patch pentru corectarea unui bug care a apărut în trei versiuni ale Windows 10

FBI avertizează că Windows 10 este vulnerabil în fața hackerilor

Windows 10 a primit un nou program care ne permite să recuperăm fișierele pe care le-am șters din greșeală

Cele mai sigure moduri de a lucra de acasă, pe timp de pandemie. Windows 10, printre soluţiile de securitate cibernetică

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase