Home » Lumea digitală » Anul 2021 va aduce o nouă interfață pentru Windows 10

Anul 2021 va aduce o nouă interfață pentru Windows 10

Anul 2021 va aduce o nouă interfață pentru Windows 10
Publicat: 04.11.2020

Microsoft pregătește un refresh major pentru sistemul de operare Windows 10, atingând diverse aspecte pe partea de funcționalitate, dar și forma de prezentare.

Toate indiciile arată spre „împrospătarea” sistemul de operare Windows 10, începând cu a doua jumătate a anului 2021. Aparent, brandul Windows 10 este prea puternic pentru ca Microsoft să renunțe pur și simplu la el, împingând o nouă versiune de Windows pe care consumatorii să o privească cu neîncredere, pornind o nouă „schismă” între cei care abia s-au lăsat convinși de Windows 10 și adepții noii versiuni, care încearcă să-și impună punctul de vedere.

Potrivit descrierilor neconfirmate oficial de Microsoft, schimbările au în vedere ”revigorarea” și modernizarea experienței Windows în variantă desktop.

Microsoft pregătește și o interfață nou pentru Windows 10, dar nu schimbă numerotarea

Schimbările ar urma să atingă toate aspectele esențiale ale platformei Windows: File Explorer, Action Center și atât de importantul Start Menu. Fără detalii exacte, zvonurile indică spre un ”design modern împrospătat, cu animații mai bune și funcții noi”.

Tot din surse neoficiale, aflăm că multe dintre noutățile pregătite se vor regăsi într-o actualizare Windows 10 numită ”Cobalt”, având drept etapă intermediară un refreșh identificat cu numele de cod ”Sun Valley”.

Atunci când Microsoft a dezvăluit Windows 8, diferențele față de vechea platformă Windows 7 au fost dramatice, am putea spune chiar traumatice pentru utilizatorii de PC-uri care dintr-o dată au trebuit să se acomodeze cu o versiune de Windows care părea intenționată pentru o categorie de dispozitive complet diferită.

Citește continuarea pe Go4it!

Vești bune pentru gameri, Windows 10 va avea o nouă secțiune Refresh Rate

Windows 10 își va alerta utilizatorii despre starea SSD-urilor

O nouă problemă pentru Windows 10

Windows 10 primește un nou meniu de instalare

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase