Home » Lumea digitală » Un fan înfocat și-a implantat în mână cheia de la autoturismul Tesla

Un fan înfocat și-a implantat în mână cheia de la autoturismul Tesla

Un fan înfocat și-a implantat în mână cheia de la autoturismul Tesla
Foto: @Manny Becerra/Unsplash
Publicat: 25.08.2022

Pierderea cheilor, ale mașinii, ale casei sau orice cheie, este îngrozitoare. La asta s-a gândit și Brandon Dalaly, care recent a făcut eforturi extreme pentru a se asigura că are mereu cheia mașinii Tesla la îndemână. Mai bine zis, în mână.

Datorită unui startup biotehnologic numit VivoKey, fanul are acum un microcip fără contact care acționează precum cheia mașinii Tesla implantat în mâna sa dreaptă.

Dalaly, care face parte din grupul de testare a unui cip NFC VivoKey numit Apex, a dezvăluit modificarea prin care a trecut într-un videoclip înfiorător în care a prezentat procedura de perforare la care a fost supus pentru introducerea cipului, precum și o încercare reușită de a-și debloca mașina după aceea.

Nu doar cheia mașinii Tesla

„Sunt într-un grup de testare de aproximativ 100 de persoane și cipul VivoKey Apex poate suporta tranzacții securizate și aplicații de card java”, a spus Dalaly, citat de Futurism.

„Compania care a făcut acest lucru posibil are propriul magazin de aplicații din care poți instala fără fir aplicații în corpul tău prin intermediul acestor cipuri”, a continuat Dalaly.

Acesta nu este primul cip VivoKey pe care Dalaly și-l implantează în mână. Bărbatul are unul și în mâna lui stângă, care este legat de cheia de la casă, informațiile medicale, cardul de vaccinare și alte câteva documente utile.

Cipul poate străluci în întuneric

„Întregul plan a fost să am cheia casei în mâna stângă și cheia mașinii în mâna dreaptă”, a spus Dalaly, adăugând că speră să conecteze și un card de credit la noul său cip. În acest fel, spune el, „pot să-l folosesc oriunde unde există terminale de plată fără fir”.

Potrivit lui Dalaly, cipurile sunt acoperite cu materiale biocompatibile, cum ar fi biopolimeri și bio-sticle; astfel, țesuturile naturale ale corpului le pot accepta și se pot adapta la cipuri. De asemenea, aparent cipurile pot străluci, ceea ce este distractiv.

Comentarii răutăcioase la adresa bărbatului

Convenabil? Îngrozitor? Fiecare om are dreptul la propria părere. Însă în ceea ce îl privește pe el, Dalaly pare destul de mulțumit de rezultate și vrea ca oamenii să știe că instalarea cipului nu înseamnă că a semnat vreun pact cu diavolul.

„Unii oameni religioși mi-au trimis o grămadă de comentarii ciudate pe rețelele de socializare… există ceva în Cartea Apocalipsei care vorbește despre un semn de pe mână sau frunte care arată loialitatea față de Satana sau ceva de genul”, a spus Dalaly.

„Eu pur și simplu nu vreau să-mi fac griji că uit cheile de la mașină. Nu am nimic de-a face cu diavolul”, a încheiat el.

Vă recomandăm să citiți și:

YouTube va lansa un serviciu de streaming video

De ce a fost vicepreședintele Samsung grațiat de președintele sud-coreean?

Cum au fost induși în eroare utilizatorii Google? Gigantul a primit o amendă de 43 de milioane de dolari

Mii de sateliți Starlink au fost lansați până acum. De ce face Musk asta?

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase