Home » Natură » Un scafandru a filmat o creatură ce are opt metri lungime VIDEO

Un scafandru a filmat o creatură ce are opt metri lungime VIDEO

Un scafandru a filmat o creatură ce are opt metri lungime VIDEO
Publicat: 17.11.2018
Videograful Steve Hathaway a observat recent o creatură ciudată în apele din apropierea Noii Zeelande. Animalul marin ce semăna cu un şarpe avea o lungime de aproape opt metri.

„Mereu mi-am dorit să văd aşa ceva” a declarat Hathaway. Conform Washington Post, creatura observată de bărbat este o colonie de mici creaturi marine ce construiesc împreună o masă comună, plutitoare. 

Structura lor misterioasă şi faptul că sunt bioluminescente i-au făcut pe specialişti să îl denumească „bizarul unicorn al mării”.

 

Deşi sunt deseori descrişi ca fiind o creatură asemănătoare cu un vierme, însă coloniile de tunicieni au fost observate cu mult timp în urmă de oameni. Primele observări ale creaturii provin de la marinarii din 1800, ce le-au observat strălucirea în timp ce navigau. Linsey Sala, cercetător din cadrul Institutlui de Oceanografie Scripps din California, a declarat că aceste colonii nu ajung des la astfel de mărimi, dar cele din Noua Zeelandă şi Australia pot ajunge la 18 metri lungime.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

VIDEO. O creatură misterioasă care ”miroase ca ceva de pe altă planetă” a eşuat pe o plajă din Filipine

Nu este o creatură desprinsă dintr-un film horror, este un rechin cu cap de şarpe şi cu 300 de dinţi din era dinozaurilor care a fost găsit pe coasta Portugaliei

Un monstru care seamănă cu un pui fără cap bântuie adâncurile Antarcticii – VIDEO

VIDEO. Creatură bizară descoperită de ecologi. ”Are consistenţa unui jeleu expirat”

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase