Home » Știință » Acoperişul solar lansat de Elon Musk va fi mult mai IEFTIN decât cele tradiţionale şi va avea o garanţie ,,pe viaţă”

Acoperişul solar lansat de Elon Musk va fi mult mai IEFTIN decât cele tradiţionale şi va avea o garanţie ,,pe viaţă”

Publicat: 12.05.2017
Elon Musk a anunţat prin intermediul unei postări pe Twitter că noul acoperiş revoluţionar cu panori solare va putea fi cumpărat începând cu data de 10 mai 2017. Miliardarul a afirmat că acoperişul va putea fi comandat în orice ţară de pe glob

Fondatorul Tesla a mai afirmat că ţiglele de acoperiş au o garanţie pe viaţă ,,Ţiglele solare din sticlă sunt atât de durabile încât vor avea o durată de utilizabilitate precum cea a casei dumneavoastre”.

Deşi garanţia pe viaţă pare absurdă, sistemul fiind rezistent la lovituri produse cu o viteză de 177 de kilometri pe oră. Musk afimă că acoperişurile solare sunt mult mai ieftine decât cele tradiţionale, notează Futurism. Pe site-ul companiei sunt prezentate şi alte soluţii care ar putea fi utilizate împreună cu acoperişul solar, care ar putea micşora facturile pentru energie. După cum este explicat pe site-ul companiei, ,,cu ajutorul unei baterii, energia colectată în timpul zilei este stocată, putând fi utilizată în orice moment”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase