Home » Știință » Ar putea fi acesta un semnal extraterestru? ”Luna rectangulară” de pe cerul din SUA îi întrigă pe adepţii teoriilor conspiraţiilor

Ar putea fi acesta un semnal extraterestru? ”Luna rectangulară” de pe cerul din SUA îi întrigă pe adepţii teoriilor conspiraţiilor

Ar putea fi acesta un semnal extraterestru? ”Luna rectangulară” de pe cerul din SUA îi întrigă pe adepţii teoriilor conspiraţiilor
Publicat: 15.07.2017
Imagini uimitoare cu un fenomen atmosferic rar care au făcut ca Luna să pară rectangulară au fost înregistrate de un astronom amator.

Combinaţia dintre un curent de aer rece şi cald ce a avut loc de-a lungul coastei Main a provocat apariţia unui miraj unic, scrie Mail Online. Fotograful care a surpins momentul a descris Luna ca fiind ,,un bloc gigant de gheaţă” aflat deasuprea orizontului. 

În ciuda explicaţiilor ştiinţifice clare are experţilor, adepţii teoriilor conspiraţiei sunt convinşi că este vorba despre un fenomen provenit dintr-o altă lume. Imaginile au fost realizate de către John Stetson în Main. 

Atmosfera Pământului care a acţionat precum o lentilă a distorsionat forma Lunii în timp ce răsărea. ,,Răsăritul lunii semănăna cu un aisberg,” a declarat Stetson. Apariţia neobişnuită este explicată de combinarea unui front de aer rece cu unul cald. Inversarea temperaturilor poate provoca distorsiuni ale imaginii sau miraje. 

Desigur, au existat şi persoane care nu au fost convinse de explicaţia ştiinţifică. James Jonathan Joseph a afirmat că: ,,Dacă credeţi această poveste, v-au păcălit, v-au spălat creierul”.

Un alt utilizator al reţelei de socializare a declarat:,,Este clar vorba despre extratereştri”

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase