Prima pagină Timp Liber

Best of (noiembrie)

Redactia Descopera.ro | 11.10.2006 | ● Vizualizări: 40
Best of (noiembrie)     Best of (noiembrie) + zoom
Galerie foto (1)

Descopera.ro recomanda Best of: Carte, Internet, TV, Film, Multimedia!

CARTE
Departe sub mari, pulseaza o viata opalescenta: corpuri moi si roz de caracatite cu urechi, clesti teposi de crustacei, stele de mare cu brate lungi cat ale legii, pesti orbi cu dinti gelatinosi, vampiri ai abisurilor ascunsi intr-o noapte eterna. Claire Nouvian, in volumul Abysses, Editura Fayard, 2006, a reunit 200 de clisee infatisand aceste creaturi ale umbrei.

INTERNET
Cu stiinta celor care au gandit si alcatuit site-ul www.animatedknots.com, problema nodului din Gordium n-ar mai fi rezolvata azi atat de transant. Exista aici toate tipurile de noduri existente si imaginabile. Remarcabil faptul ca executarea fiecarui nod este prezentata printr-o animatie de foarte buna calitate.

TV
Luna trecuta, M6 a inceput difuzarea unui serial care va da fiori de voluptate fanilor OZ. Cursa impotriva timpului si a mortii, teorie a complotului, personaje cu identitati obscure dar bine reliefate, ambianta realista – iata cateva dintre ingredientele retetei de succes pe care o pune in lucru noul serial Prison Break, a carui regie a fost incredintata lui Brett Ratner (Rush Hour, X-Men 3).

FILM
Dupa succesul urias de care s-a bucurat filmul The Grudge in Japonia, regizorul Takashi Shimizu s-a grabit sa realizeze The Grudge 2. In ceea ce pare a fi o casuta linistita din Tokio se ascunde un flagel cumplit. Oricine trece pragul casei este lovit de un blestem care, mai devreme sau mai tarziu, isi va materializa miasmele mortale.

MULTIMEDIA

Charles Aznavour a parasit Cuba dupa ce a terminat de inregistrat, impreuna cu virtuozul Jesus „Chucho“ Valdes, un album de 12 cantece. Inainte de plecarea din Havana, celebrul cantaret a declarat ca discul va fi definitivat foarte curand si ca s-a hotarat sa faca arta angajata, pentru ca „muzica este o arma de temut“.

Tag-uri: Carte | Internet | TV | Film | Multimedia