Home » D:News » Cum te poate ajuta Facebook să-ţi găseşti partenerul ideal. Rezultatul surprinzător al unui studiu

Cum te poate ajuta Facebook să-ţi găseşti partenerul ideal. Rezultatul surprinzător al unui studiu

Publicat: 14.02.2014
Reţelele de socializare sunt mult mai indicate pentru cei care îşi caută un partener. Spre deosebire de site-urile matrimoniale, acestea nu cer o taxă de înscriere, iar utilizatorii tind să fie mai sinceri atunci când vorbesc despre ei.

Potrivit unui studiu la care au participat 1.500 de persoane din 9 ţări, reţelele sociale sunt considerate mai utile in găsirea unui partener decât site-urile specializate. Facebook este pe primul loc în preferinţele utilizatorilor, urmat de Twitter şi MySpace.

Persoanele care au participat la studiu au fost întrebate unde îşi caută un partener online, iar răspunsul i-a uimit pe cercetători.
Studiul a fost realizat de compania de marketing Jana.

Utilizatorii au spus că preferă această variantă pentru că pe reţelele sociale pot găsi oameni mult mai diferiţi.

Facebook s-a clasat pe primul loc, deoarece utilizatorii acestei reţele sunt priviţi ca fiind mai sinceri decât cei care îşi fac profiluri pe site-uri matrimoniale.

În plus, acele site-uri specializate cer o taxă lunară de aproximativ 20 de lire sterline, în timp ce Facebook şi Twitter sunt gratuite. Industria relaţiilor online strânge un venit anual de peste 2 miliarde de dolari. 
 

Sursa Daily Maill

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase