Home » D:News » Care este durata normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care puţini s-ar aştepta

Care este durata normală a unui contact sexual. Un expert dă un răspuns la care puţini s-ar aştepta

Publicat: 24.04.2014
Medicul urolog Harry Fisch, expert în probleme legate de sexualitate, a prezentat cele mai delicate situaţii pe care le întâlneşte la cuplurile care îi cer ajutorul.

Potrivit medicului, care lucrează la Spitalul Presbyterian din New York, un cuplu are în medie doar două sau trei contacte sexuale pe săptămână.

Tinerii în jur de 20 de ani fac sex mai des, o dată la două sau trei zile, iar cuplurile care au între 30-50 de ani doar de două ori pe săptămână. După 50 de ani, frecvenţa contactelor intime scade şi mai mult.

În cazul relaţiilor stabile, un cuplu care este format recent face sex aproape zilnic, iar în timp aceste întâlniri intime sunt mai rare.

Unele cupluri ţin la frecvenţa acestor contacte sexuale, în timp ce pentru altele contează doar calitatea sexului, nu şi cantitatea.

Problema este însă că aproximativ 45% dintre bărbaţi ejaculează după doar 2 minute de la penetrarea partenerei, timp insuficient pentru ca o femeie normală să fie satisfăcută. De obicei, o femeie are nevoie de 5-7 minute ca să ajungă la orgasm, spune medicul.

Durata medie, normală, a unui contact sexual este de 7,3 minute, iar bărbaţii care au orgasm după mai puţin de 2 minute sau după mai mult de 40 de minute ar trebui să consulte un medic specialist.
Sursa: Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase