Home » D:News » Această tânără s-a îmbătat acasă, însă s-a trezit într-o închisoare. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Am crezut că mor”. VIDEO

Această tânără s-a îmbătat acasă, însă s-a trezit într-o închisoare. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Am crezut că mor”. VIDEO

Această tânără s-a îmbătat acasă, însă s-a trezit într-o închisoare. Ce „tratament” i-au aplicat gardienii. „Am crezut că mor”. VIDEO
Publicat: 19.09.2016
Amber Swink, o tânără de 25 de ani din Statele Unite, s-a trezit legată de mâini şi de picioare într-un scaun de imobilizare, la închisoarea din Dayton, Ohio. În ochi îi fusese pulverizat spray cu piper, astfel că Amber nu putea să vadă prea bine locul în care se afla. Tânăra auzea doar râsetele unor bărbaţi.

Amber Swink a fost arestată în timpul nopţii, după ce consumase ceva mai mult alcool în propria-i casă. Tânăra a povestit că era încă în stare de ebrietate în momentul în care s-a trezit în acea celulă din închisoarea din Dayton, însă îşi aminteşte cât de tare o dureau faţa şi ochii după ce acei ofiţerii pulverizaseră spray iritant peste chipul ei, scrie Gândul

„Simţeam că cineva tocmai tăiase nişte ardei usturat şi îl pusese pe faţa mea. Nu mai puteam respira, mă luptam să respir. Îmi amintesc că gura mi se umplea cu salivă, ceea ce îngreuna, de asemenea, respiraţia. Am crezut că voi muri”, a spus Amber. 

Povestea tinerei de 25 de ani este susţinută de imaginile care au apărut în urma acestei întâmplări, imagini surprinse chiar în celula în care Amber a trăit acest şoc. Clipul de 4 minute o surprinde pe aceasta zvârcolindu-se în scaunul unde fusese legată de mâini şi de picioare. Tânăra pare că-şi pierde cunoştinţa în momentul în care faţa ei este acoperită cu o substanţă de culoare portocalie. 

Şeriful ţinutului Montgomery, Phil Plummer a declarat că nu a văzut imaginile surprinse în acea seară, însă a recunoscut că tânăra a fost supusă unor tratamente mai brutale, în timp ce stătea imobilizată în acel scaun. Plummer a calificat incindentul drept unul izolat. 

„30% dintre oamenii din închisoarea pe care o conduc suferă de boli mintale. Sunt o mulţime de situaţii în care ofiţerii nu se pot descurca cu ei, dar toată lumea îi învinuieşte tot pe ofiţeri”, a spus Plummer. 

Amber Swink a depus o plângere împotriva ofiţerilor care se aflau acolo în acea seară, pentru tratamente care s-au apropiat de cele tipice pentru tortură şi, totodată, i-a acuzat de repetate încercări de distrugere a dovezilor care atestau că acest incident s-a întâmplat. 

Citeşte continuarea în Gândul!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase