Home » D:News » Decizia luată de Tesla pentru toate maşinile Hardware 2

Decizia luată de Tesla pentru toate maşinile Hardware 2

Decizia luată de Tesla pentru toate maşinile Hardware 2
Publicat: 26.01.2017
Directorul Tesla, Elon Musk, a anunţat pe pagina sa de Twitter că fabrica de maşini testează un nou tip de program de autopilot pentru toate maşinile construite din octombrie 2016 până în prezent.

Îmbunătăţirea aduce mai multe funcţii pentru HW2: autopilot, parcare automată care sunt deja valabile pentru maşinile Hardware 1. Îmbunătăţirile nu vor fi pentrumaşinile de tip HW1. Musk a anunţat îmbunătăţirea sistemului de autopilot la începutul lunii ianuarie, însă acum, cu ajutorul celei mai noi îmbunătăţiri, toate maşinile Tesla HW2 vor fi capabile să funcţioneze autonom în timpul anumitor condiţii, cu ajutorul unor camere şi a senzorilor ultrasonici, informează Inverse.

Musk îi îndeamnă pe şoferi să fie mereu prevăzători, deoarece sistemul este nou, de asemenea unele maşini ar putea avea nevoie de ajustări manuale, realizate de Tesla. 

Pe 8 ianuarie, Musk afirma că îmbunătăţirile vor fi disponibile doar pentru 1.000 de maşini, până la sfârşitul lui 2017 Tesla speră să obţină autonomie totală a maşinilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase