Home » D:News » De zece ani, văcuţele de la o fermă din Australia sunt hrănite zilnic cu câte 2 kilograme de ciocolată şi bomboane fiecare. Care este scopul experimentului

De zece ani, văcuţele de la o fermă din Australia sunt hrănite zilnic cu câte 2 kilograme de ciocolată şi bomboane fiecare. Care este scopul experimentului

De zece ani, văcuţele de la o fermă din Australia sunt hrănite zilnic cu câte 2 kilograme de ciocolată şi bomboane fiecare. Care este scopul experimentului
Publicat: 06.02.2017
Fermierul Adrian de Bruin a cerut opinia specialiştilor niponi, experţi în obţinerea cărnii Wagyu (Wagyu beef), cu aspect marmorat şi a întocmit un plan propriu de hrănire a animalelor de la fermă.

La o fermă de bovine din sudul Australiei, Mayura Station Farm, se desfăşoară un studiu inedit, care durează de zece ani, în cadrul căruia văcuţele sunt hrănite zilnic cu ciocolată pentru a creşte calitatea laptelui şi a cărnii.

Proprietarul fermei Mayura Station Farm, Adrian de Bruin, hrăneşte animalele şi cu alte dulciuri, pentru a obţine carnea de vită Wagyu cu aspect marmorat, potrivit Rador.

Fiecare bovină primeşte, zilnic, în afară de hrana obişnuită, câte 2 kg de ciocolată, jeleuri, bomboane gumate şi bomboane cu gust de frişcă şi căpşuni.

Toate aceste dulciuri sunt tocate mărunt pentru a fi asimiltate mult mai bine de animale. Acest regim de alimentaţie a vacilor ajută la ridicarea calităţii cărnii şi a laptelui.

Carnea acestor văcuţe are un aspect marmorat, iar gustul este unul deosebit, dulce, fraged, cu aromă de nuci şi de o consistenţă aparte. Carnea obţinută de la Mayura Station Farm se bucură de mare căutare în cele mai bune restaurante din lume. O frigăruie preparată din carnea cu aspect marmorat costă 288 de dolari.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase