Home » D:News » Gestul pe care îl poţi face în pat şi care te ajută să ajungi mai repede la orgasm

Gestul pe care îl poţi face în pat şi care te ajută să ajungi mai repede la orgasm

Publicat: 24.06.2017
Bărbaţii şi femeile care strigă în timpul sexului se simt mult mai satisfăcuţi în comparaţie cu cei care îşi manifestă sentimentele în tăcere.

Zgomotele sunt o formă de comunicare, pentru că în acest mod îi puteţi transmite partenerului ce vă place şi ce nu vă place, cred specialiştii, scrie Gândul.

De asemenea, vocalizele din dormitor pot să sporească încrederea celui cu care împărţiţi aceste momente, pentru că acest lucru îi reasigură competenţa sexuală. Persoanele care gem în timpul unei partide amoroase sunt mult mai sigure de abilităţile lor sexuale, ceea ce înseamnă că oamenii care sunt grozavi în pat fac cel mai mult zgomot.

Un studiu din 2012 a arătat că femeile strigă în timpul în timpul sexului pentru a spori performanţa partenerului în dormitor.

Cercetătorii de la Universitatea din din Leeds au studiat comportamentul a 71 de femei active sexual, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 48 de ani, şi le-au întrebat cât de vocale sunt în dormitor. Ei au descoperit că, deşi multe dintre femei au avut cele mai multe orgasme în timpul preludiului cu partenerul lor, cele mai multe gemete au fost făcute înainte şi în timpul orgasmului partenerului.

„Bărbaţii tind să fie mai puţin vocali decât femeile, dar asta este în detrimentul lor”, spune sexologul Pam Spurr.

Cu toate astea, nu trebuie să vă limitaţi doar la zgomote. Un alt studio relevă că acel „Te iubesc!” spus în timpul unei partide amoroase poate  duce, de asemenea, la creşterea plăcerii. 75% dintre băieţi şi 74% dintre  femei au admis că fac declaraţii în timpul sexului.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase