Home » D:News » Farfuriile zburatoare se intorc pe Terra

Farfuriile zburatoare se intorc pe Terra

Farfuriile zburatoare se intorc pe Terra
Publicat: 05.11.2008
OZN-urile vor deveni curand o amintire. Prima farfurie zburatoare a fost creata pe Pamant si va intra pe piata auto chiar de anul viitor. Asa cum spune sloganul firmei producatoare: „Nu te va purta in spatiu dar, cu siguranta, a meritat asteptarea”, anunta publicatia online PopScience.

Farfuria zburatoare „Made in Terra” se poate ridica 3 metri deasupra solului si atinge o viteza de 120 de kilometri pe ora. Botezata M200G, aceasta va fi produsa de compania Moller International din California si va putea fi comercializata incepand cu anul 2009. Producatorii spera ca automobilul circular, dotat cu doua locuri, sa fie un succes iar farfuria zburatoare sa fie produsa in serie.

Cu un pret de 90.000$, M200G va fi, initial, doar o jucarie pentru cei bogati. Moller International spera, insa, sa poata reduce substantial costurile pentru a o face accesibila oricarui doritor.

Farfuria zburatoare a fost proiectat sa nu se poata ridica mai mult de 3 metri de la sol pentru ca proprietarul acesteia sa nu fie nevoit sa obtina si un certificat de zbor.

Sursa:PopScience

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase