Home » D:News » Soldatii fantoma, viitorul armatei americane

Soldatii fantoma, viitorul armatei americane

Soldatii fantoma, viitorul armatei americane
Publicat: 07.11.2008
Parti ale corpului care se autoregenereaza, soldatul virtual, arme de control ale mintii sau razboinicii fantoma sunt doar cateva dintre proiectele, secrete pana mai ieri, ale armatei americane. Proiectele au fost facute publice pe unul dintre portalurile private ale armatei, Military.com, si au devenit rapid subiectul a numeroase dispute si anchete publice.

„Sa transformam science-fiction-ul in realitate. Acesta este scopul nostru”, afirma Dr. John Parmentola, unul dintre oamenii de stiinta care lucreaza pentru armata americana.

„Ganditi-va numai ca am dispune de un dispozitiv care sa stearga memoria oamenilor. Cati soldati vor fi scapat atunci de amintirile traumatice din timpul razboiului? La fel se intampla si in cazul membrele regenerabile. In acest moment suntem pe punctul de a intelege modul in care salamandrele reusesc aceasta performanta in mod natural. Cat despre aparitia soldatilor fantoma, acesta este un proiect cat se poate de realizabil. Imaginati-va ce efect ar avea asupra inamicului imaginile false ale soldatilor nostri, in timp ce adevaratii luptatori se afla in cu totul si cu totul alt loc. Este vorba de fenomenul foarte cunoscut al particulelor gemene care comunica instantaneu. Daca una reactioneaza la o miscare, cealalta va raspunde in acelasi mod”, este afirmatia neobisnuita a medicului american.

Ultimul si cel mai ambitios proiect militar este cel al soldatilor virtuali care se poarta si comunica asemenea soldatilor reali. Deocamdata, locul acestor soldati nu este decat in programele computerelor militare, asta pana vor convinge ca nu exista nicio diferenta intre ei si cei adevarati, concluzioneaza acelasi John Parmentola.

Sursa:FoxNews

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase