Home » D:News » Vaticanul investigheaza o noua minune marca “Ioan Paul al II-lea”

Vaticanul investigheaza o noua minune marca “Ioan Paul al II-lea”

Vaticanul investigheaza o noua minune marca “Ioan Paul al II-lea”
Publicat: 03.04.2009
Atunci cand Jory Aebly, un tanar american, a fost impuscat in cap in timpul unui jaf armat in Cleveland, Ohio, medicii au anuntat ca in cazul sau sansele de supravietuire sunt nule. Dupa aproape cinci saptamani, barbatul si-a revenit miraculos iar „vindecarea incredibila” o atribuie defunctului Papa Ioan Paul al II-lea, anunta ABC News.

„In urma cu cinci saptamani mandibula mea zacea pe podea, iar dupa o zi sau doua se atasase in mod miraculos. Nu pot spune decat ca este un miracol”, a declarat Jory Aebly la prima conferinta dupa sangerosul jaf caruia i-a cazut victima.

Legatura dintre Papa Ioan Paul al II-lea si vindecarea incredibila a barbatului vine de la preotului spitalului in care Aebly a fost internat. Acesta i-a daruit tanarului muribund un rozariu binecuvantat in trecut chiar de fostul Suvern Pontif.

„M-am rugat Papei sa il ocroteasca pe Jory si sa aiba grija de el. La doar doua zile de la aniversarea a 4 ani de moartea lui Ioan Paul al II-lea, miracolul s-a intamplat”, concluzioneaza Art Snedeker.

In prezent Vaticanul ancheteaza sute de miracole atribuite fostului Papa si are nevoie sa dovedeasca autenticitatea a doua dintre ele pentru a il putea sanctifica pe Ioan Paul al II-lea. Pana in prezent, niciun miracol nu a primit certificarea oficiala a Vaticanului.

Sursa: ABC News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase