Home » D:News » Pompierii stelari

Pompierii stelari

Pompierii stelari
Publicat: 28.04.2009
Toti pompierii britanici vor arata, in curand, cam ca soldatii imperiali din Razboiul Stelelor, datorita noilor casti ultra-performante cu care au inceput sa se doteze brigazile din Marea Britanie.

Noile casti sunt mult superioare celor traditionale, de culoare galbena, realizate din plastic rezistent la caldura. Castile noi pot suporta temperaturi si mai ridicate – pana la 1000 de grade Celsius – fara ca temperatura din interior sa depaseasca 35 de grade. In afara de cele doua lanterne atasate lateral, castile pot fi prevazute cu microfoane, difuzoare si camere de luat vederi.

In afara de vizorul obisnuit, incolor, mai exista unul, placat cu un strat subtire de aur, care protejeaza ochii atat de schije, cat si de radiatia emisa de flacari, iar datorita unei combinatii sofisticate de materiale moi si rigide, noile casti sunt foarte confortabile si, in acelasi timp, protejeaza foarte bine capul, fata si gatul. Castile sunt fabricate in Franta de o firma specializata in echipament de protectie si costa 130 lire sterline (144 euro) bucata.

Sursa: Mail Online

CITESTE SI:

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase