Home » Cultură » Descoperă Acum: Ţigările electronice afectează celulele stem. Lac de lavă în Antarctica. Renunţarea la alcool, benefică pentru femei

Descoperă Acum: Ţigările electronice afectează celulele stem. Lac de lavă în Antarctica. Renunţarea la alcool, benefică pentru femei

Publicat: 14.07.2019
O cercetare recentă aduce noi dovezi despre cât de dăunătoare sunt ţigările electronice la care au apelat din ce în ce mai mulţi fumători.
O echipă de cercetători coreeni şi americani a creat un aparat de rezonanţă magnetică minuscul, însă atât de puternic încât poate să scaneze un singur atom.
 
O inovaţie în agricultură i-ar putea ajuta pe fermieri să culeagă mai bine una dintre cele mai plantate şi consumate legume.
 
Un lac cu lavă, aflat în mijlocul unui vulcan, a fost descoperit în Antarctica.
 
O amplă cercetare a dovedit că renunţarea la alcool poate contribui la o stare mai bună de sănătate şi o stare mentală mai bună în cazul femeilor.

Acestea au fost subiectele Descoperă Acum din perioada 8 – 12 iulie 2019 pe care le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase