Marius Tucă Show începe duminică, 27 martie, de la ora 18.00. O ediție în reluare, din 2006, avându-l invitat pe Traian Băsescu, aflat la acea vreme, în timpul primului său mandat de președinte al României

27 03. 2022, 14:15
Marius Tucă Show începe duminică, 27 martie, de la ora 18.00

„Eu consider că oamenii politici care au fost informatori ai Securității sau, ca să nu greșesc, să nu scap vreun termen, în orice relație au fost cu Securitatea și au făcut rău oamenilor, au făcut poliție politică, au scris despre oameni că nu acceptă, știu eu?, nu știu ce teze la Congresul al XII-lea în timp ce erau la o cafea, într-un birou, în colectivități, acești oameni nu au calitatea morală de a face politică sau, dacă o au – asta trebuie să judece legislativul -, o au știindu-se despre ei că au făcut acest lucru. Să voteze electoratul dacă îi acceptă așa sau nu.”

Este declarația făcută de Traian Băsescu în aprilie 2006. 16 ani mai târziu, decizia Curții Supreme îl contrazise total pe fostul președintele al României: Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. Hotărârea este definitivă.

Reamintim că fostul președinte a fost acuzat că a dat declarații sub numele conspirativ „Petrov”.

Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!