Home » D:News » IMPACTUL neobişnuit pe care Facebook îl are asupra consumului de alcool în rândul tinerilor

IMPACTUL neobişnuit pe care Facebook îl are asupra consumului de alcool în rândul tinerilor

Publicat: 14.01.2016
5.000 de băutori de bere cu vârsta între 21 şi 35 de ani au fost întrebaţi despre obiceiurile de consum în cadrul unui nou studiu, iar răspunsurile sunt uimitoare.
Mai mult de o treime dintre participanţii la studiu au declarat că au redus cantitatea de alcool consumată la o ieşire în oraş.
 
În mod surprinzător, 1 din 3 din cei 5.000 au recunoscut că băutul în exces a avut consecinţe negative pentru ei, fiind postate pe reţelele sociale fotografii care îi arătau în diverse ipostaze, scrie metro.co.uk.
 
În jur de 75% au spus că preferă să limiteze consumul de alcool pentru a nu fi tentaţi să posteze fotografii sau mesaje pe care să le regrete dimineaţa.
 
 
Sondajul sugerează, de asemenea, că respondenţii au o noapte mai plăcută dacă-şi moderează cantitatea de alcool consumat, iar 71 la sută dintre oameni cred că viaţa lor este mai bună atunci când îşi stăpânesc comportamentul.
 
O altă constatare a fost că 97 la sută dintre oamenii care au participat la acest sondaj au considerat că consumul excesiv de alcool nu-i ajuta la întemeierea relaţiilor amoroase, contrat opiniilor răspândite.
 
Sursa: Gandul, Metro
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase