Home » D:News » Un poştaş are 1.300 de copii nelegitimi. Au dovedit-o testele ADN. ”Nu mi-e ruşine. Au fost ani frumoşi în care am lăsat impresii”

Un poştaş are 1.300 de copii nelegitimi. Au dovedit-o testele ADN. ”Nu mi-e ruşine. Au fost ani frumoşi în care am lăsat impresii”

Publicat: 08.03.2016
Un fost poştaş, în vârstă de 87 de ani, s-a dovedit a fi tată la peste 1300 de copii nelegitimi. Adevărul a apărut după ce un detectiv particular a fost angajat de o familie din Tennessee.
Ancheta, care a adunat mii de mostre de ADN şi mărturii, a durat 15 ani şi în cele din urmă a dovedit că bărbatul este literalmente tatăl a mii de copii din regiune.
 
„Contracepţia nu era foarte populară în acele timpuri. Nu este nimic pentru care trebuie să-mi fie ruşine. Anii ‘60 au fost ani frumoşi în care am lăsat impresii că sunt Johnny Cash, idee care a prins foarte bine la doamne”, a explicat el. 
 
Johnny Cash. Sursa foto: wonderingsound.com
 
„Unele chiar au crezut că sunt Johnny Cash real”, îşi aminteşte el râzând. „Nu ştiu dacă au crezut într-adevăr sau dacă au încercat să se convingă”, a declarat el în apărarea sa.
 
Detectivul particular Sid Roy nu şi-a putut imagina că o să lucreze la un caz timp de 15 ani pentru a desluşi adevărul.
 
„Totul a început în anul 2001, când doi bărbaţi diferiţi, care nu aveau nimic în comun cu celălalt, m-au angajat să le găsesc tatăl biologic. Am fost stupefiat după investigaţiile suplimentare, în urma cărora am realizat că ambii bărbaţi au acelaşi tată. În acel moment cazul a devenit o misiune personală a mea, ori de câte ori am avut timp liber, am încercat să găsesc alte mărturii. În cele din urmă, testarea ADN-ului a devenit foarte ieftină şi uşor de utilizat. Pe mine, această tehnică m-a ajutat să adun o mulţime de informaţii în ultimii ani”, recunoaşte Sid Roy.
 
Potrivit investigatorului, cei mai mulţi oameni, care sunt conştienţi de adevăr, nu doresc ca aceste informaţii să iasă la iveală şi au dat mărturii anonime. 
 
„Adevărul dezlănţuit ar putea distruge sute sau chiar mai multe familii. Tot ce ştiu este că cei mai mulţi dintre aceşti oameni sunt bucuroşi să afle adevărul şi nu poartă nici o pică pe bătrân, cred că a fost o practică mai frecventă în acele zile”, recunoaşte Sid Roy.
 
 
Cu toate acestea, testele ADN-ului şi mărturiile atrag atenţia despre 1.300 de copii nelegitimi al unui tată poştaş. Sid Roy crede că ar putea fi mai multe persoane implicate.
 
„Am petrecut 15 ani din timpul meu personal în asta, cred că e suficient. Dar cercetările mele arată în mod clar că ar putea fi mai mulţi copii”, a adăugat Roy.
 
Notă: Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, mizând pe simţul umorului pe care îl au cititorii Descoperă 🙂 .
 
 
Vă recomandăm şi aceste articole:
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase