Home » D:News » 7 calităţi pe care bărbaţii le apreciază la o femeie

7 calităţi pe care bărbaţii le apreciază la o femeie

Publicat: 24.07.2016
Majoritatea cercetătorilor au încercat să înţeleagă ce îşi doresc femeile de la partenerii lor. Însă ce face o femeie atractivă pentru un bărbat?

Majoritatea criteriilor pe care aceştia le-au descoperit se axează pe aspectul fizic. Majoritatea cercetărilor se bazează pe anumite aspecte fizice ale femeilor care le fac să pară provocatoare deoarece bărbaţii le consideră mai fertile.

Următoarea listă include descoperirile ştiinţifice care nu sunt legate doar de aspectul fizic. Unele studii nu sunt majore şi nu pot fi generalizate, dar rezultatele sunt intrigante.

1.Bărbaţii sunt mult mai atraşi de femeile care ovulează, conform unui studiu în care au fost implicaţi bărbaţii care au mirosit tricourile femeilor.

2.Deşi nu este un lucru nou, bărbaţii sunt atraşi de femeile care le apreciază glumele.

3.Mai multe studii au dezvăluit că bărbaţii consideră mult mai atractive femeile sincere, mai ales în cazul relaţiilor de durată.

4.Cercetătorii au observat că bărbaţii sunt mult mai atraşi de femeile care poartă roşu. Interesant este faptul că şi femeile apreciază bărbaţii care poartă roşu.

5.Un studiu a dovedit că bărbaţii apreciază femeile care le imită subtil gesturile. De exemplu, atunci când el îşi atinge părul, iar ea face acelaşi lucru după câteva secunde.

6.Un alt aspect apreciat de bărbaţii sunt femeile care apar într-un grup, cercetătorii numesc acest aspect ,,efectul majoretelor”.

7.În afară de aspectul fizic şi greutatea corporală, bărbaţii de la o universitate din Marea Britanie au preferat femeile care au o personalitate pozitivă, sociabilă, amabilă

Sursa: IFL Science

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase