Home » D:News » Sexul şi dentiţia. În loc să caute tratamente pentru bolile orale, un dentist a inventat proteza cu ajutorul căreia poate fi realizată felaţia perfectă

Sexul şi dentiţia. În loc să caute tratamente pentru bolile orale, un dentist a inventat proteza cu ajutorul căreia poate fi realizată felaţia perfectă

Publicat: 12.11.2016
Dentistul şi artistul Kuang-Yi Ku vrea să schimbe modul de realizare a felaţiei printr-o nouă proteză sexuală.

În cadrul King’s College din Londra, artistul thailandez Kuang-Yi Ku a realizat Proiectul Modificării Felaţiei. Munca sa face parte dintr-o nouă prezentare din Londra, realizată de Galeriile Ştiinţifice. Expoziţia intitulată Mouthy: Into the Orifice (Gura: În interiorul orificiului) prezintă o colecţie de instalaţii, activităţi şi prezentări care îi ajută pe participanţi să exploreze lumea cavităţii orale.

Cercetătorii nu au fost interesaţi de-a lungul timpului de rolul sexual al cavităţii bucale. Dentiştii, de exemplu, consideră că gura are rol estetic şi este utilizată pentru pronunţie şi masticaţie. ,Există o altă funcţie, cea sexuală, care nu a fost niciodată menţionată în manuale. Fac parte din comunitatea gay şi cred că şcoala medicală are un sistem foarte patriarhal, iar profesorii sunt foarte tradiţionalişti mai ales în ţările asiatice,” declară Ku.

În loc să caute tratamente pentru bolile orale, Ku a decis să se axeze pe actul felaţiei. Acesta a creat proteze care oferă o experienţă sexuală mult mai intensă pentru partenerul de sex masculin. 

Pentru a fabrica proteza, Ku realizează în primă fază un mulaj al dinţilor persoanei doritoare. După umplerea cu silicon a mulajului aplicarea unei pelicule subţiri de termoplastic, proteza este gata. 

Puteţi urmări întregul proces mai jos.

Sursa: New Scientist

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase