Modul extrem în care caroseria unui Cybertruck poate fi îmbunătățită

17 08. 2020, 18:00

Camioneta Cybertruck se face remarcată prin liniile simple.

GALERIE FOTO

Cybertruck, prima autoutilitară electrică produsă de către Tesla, a fost lansată de anul trecut și de atunci a atras atenția fanilor și specialiștilor din domeniul auto prin performanțele sale, dar și prin faptul că are un design pe care l-am putea numi minimalist, în care inginerii au decis folosirea panourilor de oțel expus.

Într-o serie de mesaje pe Twitter, rețeaua preferată de către Elon Musk, acesta a oferit o serie de indicii legate de modul în care ar putea să arate modelele Cybertruck care urmează să fie comercializate.

CEO-ul Tesla a explicat faptul că există șanse mici ca camioneta să vină într-o gamă de culori din fabrică, dar că este posibil ca propietarii să folosească căldura pentru a schimba culoarea caroseriei, notează Futurism.

Oțelul își schimbă culoarea atunci când este supus anumitor temperaturi

Inițial, Elon Musk a sugerat faptul că Cybertruck ar putea fi oferit și într-o culoare negru mat, dar apoi a subliniat faptul că ar fi nevoie de o înfoliere completă a camionetei.

Unul dintre fanii lui Musk a sugerat faptul că camioneta electrică ar putea avea o culoare albă, iar CEO-ul Tesla a explicat faptul că acest lucru ar putea fi posibil.

https://twitter.com/flcnhvy/status/1287487364185686017?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1287489392374878209%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Felectrek.co%2F2020%2F07%2F26%2Ftesla-cybertruck-steel-body-heated-colors%2F

Totuși, cea mai extremă și totuși cea mai impresionantă metodă de a da culoare panourilor de oțel de pe Cybertruck a fost oferită de către un alt utilizator al Twitter, acesta sugerând folosirea flăcărilor. Oțelul poate obține o anumită culoare chimică prin încălzirea la diferite temperaturi și unii au speculat că acest procedeu ar putea fi folosit și pentru camionetă.

Citește și:

General Motors lansează un Hummer electric care să rivalizeze cu Cybertruck

Cybertruck ar putea să ajungă pe Marte

Cybertruck, prima autoutilitară full-electrică produs de Tesla. Geamurile „ultrarezistente” s-au spart în timpul unei demonstraţii – VIDEO

Spring, prima Dacie electrică. Cum arată şi cât ar costa – VIDEO