Home » D:News » Imagini impresionante: O fetiță a fost salvată de sub dărâmături, în urma cutremurului din Turcia

Imagini impresionante: O fetiță a fost salvată de sub dărâmături, în urma cutremurului din Turcia

Ioana Scholler 11.04.2020

Imagini emoționante au fost surprinse în timpul salvării unei fetițe prinse sub dărâmături, la patru zile de la cutremurul din Turcia. Fetița cu păr blond scoate mâna printre bucățile de ciment, iar un paramedic îi pune o perfuzie, înainte de a scoate copila din maldărul de moloz.

Imaginile postate luni, pe Twitter, de Daily Sabah, surprind operațiunea de salvare a unei fetițe prinse sub dărâmături, la patru zile de la cutremurul de 6,7 grade pe scara Richter, din Turcia, sunt extrem de emoționante.

Fetița stă calmă și ține mâna întinsă spre salvatori

La un moment dat, în timpul căutărilor, un cadru medical găsește mânuța fetiței și vede că are puls, astfel că încearcă să îi pună o perfuzie înainte de a scoate copila de sub moloz.

În tot acest timp, fetița stă calmă și ține mâna întinsă spre salvatori.

Zeci de persoane au murit în Turcia

Copila este, apoi, scoasă de sub dărâmături în uralele zecilor de oameni și forțe de salvare care participă la operațiunea de căutare a posibililor supraviețuitori, potrivit Mediafax.

Zeci de persoane au murit în Turcia şi două în Grecia, peste 900 de oameni fiind răniţi, conform celui mai recent bilanţ al cutremurului produs vineri în Marea Egee, informează agenţia Associated Press.