Home » D:News » Prima aplicaţie care îți evaluează riscul de burnout. Cum poate fi folosită

Prima aplicaţie care îți evaluează riscul de burnout. Cum poate fi folosită

Publicat: 14.09.2021
Prima aplicaţie care îți evaluează riscul de burnout. Cum poate fi folosită
Sursa foto: Shutterstock

Îţi poţi măsura nivelul de epuizare profesională de acasă. Federaţia „Solidaritatea Sanitară” a lansat prima aplicaţie gratuită care evaluează riscul de burnout.

Aplicaţia poate fi accesată atât din browser dar şi de pe telefonul mobil. Odată accesat linkul, ai acces la testul de burnout pe care după ce îl vei completa, vei obţine un scor dar şi interpretarea lui.

Aplicaţia va fi dezvoltată în continuare prin introducerea unor noi funcţii, acestea incluzând o estimare a cauzelor probabile pentru utilizatorii al căror punctaj indică existenţa riscului de epuizare profesională şi un set de recomandări adaptate punctajului obţinut, elaborate în baza informaţiilor obţinute.

Aplicaţia poate fi folosită de oricine doreşte

Este important de spus ca aplicația nu face diagnosticare, ci doar stabileşte dacă există risc de epuizare profesională sau nu, potrivit Mediafax.

Aplicaţia poate fi folosită de oricine doreşte să vadă cât de ridicat este nivelului de epuizare profesională. Este adevărat că principalul scop al aplicaţiei a fost evaluarea riscului de epuizare profesională a profesioniştilor din sănătate, însă el poate fi utilizat şi in alte domenii profesionale. Companiile pot solicita federaţiei un portal. Astfel angajatorii ar putea creşte productivitatea angajaţilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase