D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
zahar
Home
»
zahar
»
Pagina 4
Consumatorii britanici, păcăliţi că mierea din produse evită problemele provocate de zahăr
Cum scăpăm de obiceiurile nesănătoase de a mânca pe fond emoţional şi de dependenţa de zahăr
Pericolul la care sunt expuşi copiii atunci când consumă acadele
Dieta sănătoasă atât pentru organsim, cât şi pentru planetă. Carnea şi zahărul trebuie reduse la jumătate
Care sunt alimentele care accelerează procesul de îmbătrânire şi cu ce se pot înlocui
Ce dietă recomandă specialiştii persoanelor cardiace
Apă plată de la care te îmbeţi, lansată peste Ocean
”Proteina dulce” ce ar putea înlocui cu succes zahărul procesat pe care mulţi îl folosesc
Adevărul despre beneficiile mierii
Un supliment utilizat în tratarea infecţiilor urinare poate încetini dezvoltarea cancerului
Zahărul, principala cauză pentru apariţia ridurilor
Un vaccin, vechi de aproape 100 de ani, poate ajuta la diminuarea simptomelor diabetului
Care sunt efectele nocive ale zahărului
Zahărul, înlocuitorii lui şi îndulcitorii: ce se recomandă
Stevia, aspartam, miere… Secretele acestor înlocuitori ai zahărului.
Ce ingrediente nocive poate conţine îngheţata
Acestea sunt alimentele care scad nivelul de zahăr din sânge
Avertismentul specialiştilor din sănătate: de ce nu sunt bune iaurturile pentru copii
Cu ce poţi înlocui zahărul dacă vrei să consumi ceva dulce
Trehaloza, un substitut des folosit al zahărului, poate agrava anumite infecţii
Avantajele şi dezavantajele eliminării zahărului din alimentaţie
Cu ce putem înlocui zahărul din alimentaţie
Sosurile din magazin care au zahăr acuns
Cantitatea de zahăr care se găseşte în ceea ce mănânci şi bei
Ce poţi ţine în bucătărie la nesfârşit: nouă alimente care nu expiră niciodată
CRĂCIUNUL INTERBELIC. Ce-şi doreau copiii de la Moş Crăciun în urmă cu 80 de ani: „fluturei de turtă dulce cu polen de zahăr pe aripioare, bombonele, uşi de zahăr, portocale”
Marii afacerişti din industria zahărului au ascuns cercetările privind afecţiunile grave la care se expun oamenii atunci când consumă produse dulci
Un studiu de amploare efectuat timp de nouă ani arată adevăratele efecte negative ale zahărului
Alimentele cu o concentraţie mare de zahăr pe care le consumăm frecvent
Alimentul pe care ne e teamă să-l mai consumăm are, de fapt, un rol esenţial în organism
Pagina 4 din 8
« Prima
«
...
2
3
4
5
6
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact